DayTrading: Czwartek 08.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 08.05.2014
Ujek, oj trudno powrócić do kanału.... do 3 razy sztuka?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wolumen na dzisiejszym spadku był bardzo duży (u moich broków), wykorzystali dzisiejszą konferencję aby zamknąć dużą pozycję długą, być może jakiś duży hedge fund zrealizował zyski,atlanticos pisze:a u mnie edek wygląda tak na h4 - i nic się nie boję
https://www.tradingview.com/x/scbkGVL6/
próba przebicia tegorocznego szczytu nie powiodła się, a spadek 160 pipsów bez odreagowania jest imponujący - byłbym ostrożny z tym "nic się nie boję"
btw ładnego RGR narysowałeś

„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
- atlanticos
- Maniak
i bardzo dobrze ze spadlismy... im wiecej ludzi widzi juz 1.30 oczami wyobrazni tym pewniejszy jestem ze bedziemy wyżej... dopoki ecb i Maniek beda tylko gadac nie bedzie slabego euro... zaczna działac to polecimy... zreszta to ze nie polizalismy gornej bandy klina z d1 tez wiele mowi... wrocimy zaliczyc ten poziom... ale to moje zdanie... wystarczy 2-3 dni konsoli i schlodzenia wskaznikow (a to na edku ostatnio standard) - rynek zweryfikuje
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv