DayTrading: Czwartek 08.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 08.05.2014
eurusd pierwsza cofka do 1,3911 lub 1,3918
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
Pablo a zamykasz je czy czekasz na rozwój sytuacji - bo mi też weszły - 2 na szczycie i dwie w połowie tej krechyxPabloo pisze:Jeszcze tylko odbicie od czerwonej kreski h1 mogłoby coś zmienić na edku - ale myślę, że to już jest koniec wzrostów. Przynajmniej chciałbym bo fajne eski mi powchodziły...

i zastanawiam się czy zrealizować czy spadną jeszcze... Myslę że mają teraz poważne opory do przejścia - więc konsola chyba... albo powolny Up do fibo 38 albo 61???
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

Draghi powiedział co wiedział
, jego koledzy chyba zapomnieli eLek wziąć.
Kurs jest teraz w idealnym miejscu do pobierania L jeżeli ktoś jest zainteresowany
Fundamentalne zjazdy są "BE"
...
Nawet młoteczek na M15 nieśmiało się pojawił.

Kurs jest teraz w idealnym miejscu do pobierania L jeżeli ktoś jest zainteresowany
Fundamentalne zjazdy są "BE"

Nawet młoteczek na M15 nieśmiało się pojawił.
w pracy nie mam realnej platformy a to otworzyłem wcześniej
moja największa dzisiejsza porażka , - natomiast edek wreszcie wynagrodził
moja największa dzisiejsza porażka , - natomiast edek wreszcie wynagrodził
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
i jak ci ta vsa profitem sypie?marker74 pisze:zamkniemy sie dzis powyzej 1,39
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
cajto pisze:G/J i ustawienie cieni na xxxH1, TL testowana po raz nie wiem który... czy w końcu się określą?
Liczę na zjazd do 171,290 - 80

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Trzymam, sl przestawione na 1.3920 i jak zamknie tu to i tak będę zadowolony a może nawet nie wrócimy już ponad 1.3900kera.p pisze:Pablo a zamykasz je czy czekasz na rozwój sytuacji - bo mi też weszły - 2 na szczycie i dwie w połowie tej krechyxPabloo pisze:Jeszcze tylko odbicie od czerwonej kreski h1 mogłoby coś zmienić na edku - ale myślę, że to już jest koniec wzrostów. Przynajmniej chciałbym bo fajne eski mi powchodziły...
i zastanawiam się czy zrealizować czy spadną jeszcze... Myslę że mają teraz poważne opory do przejścia - więc konsola chyba... albo powolny Up do fibo 38 albo 61???
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
FED: Yellen's prepared testimony today at Senate Budget Comm is the same dovish
text she delivered Weds at the JEC. She empasized 'more must be accomplished.'
We will monitor the Q&A in about 20 mins, but Street should not expect any
fireworks.
text she delivered Weds at the JEC. She empasized 'more must be accomplished.'
We will monitor the Q&A in about 20 mins, but Street should not expect any
fireworks.

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
w połączeniu z innymi elementami dość dobrze pracujeas28 pisze:i jak ci ta vsa profitem sypie?marker74 pisze:zamkniemy sie dzis powyzej 1,39
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
- spekulant_fx
- Stały bywalec
marker74 pisze:w połączeniu z innymi elementami dość dobrze pracujeas28 pisze:i jak ci ta vsa profitem sypie?marker74 pisze:zamkniemy sie dzis powyzej 1,39
Chyba w piątek pytałem może nie zauważyłeś...kupiłeś ten system vsa czy jest dostępny w tej wersji gdzieś,proszę o odp,dzięki