PozazdroscilxPabloo pisze:Jeszcze tylko odbicie od czerwonej kreski h1 mogłoby coś zmienić na edku - ale myślę, że to już jest koniec wzrostów. Przynajmniej chciałbym bo fajne eski mi powchodziły...
DayTrading: Czwartek 08.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 08.05.2014
No i o to chodzi PABLOxPabloo pisze:Jeszcze tylko odbicie od czerwonej kreski h1 mogłoby coś zmienić na edku - ale myślę, że to już jest koniec wzrostów. Przynajmniej chciałbym bo fajne eski mi powchodziły...
Ja chyba za bardzo sie przestraszylem
"Wystarczy że określisz dobrze kierunek ruchu ceny a możesz stać się bogaty, o ile wiesz kiedy zamknąć pozycje"
FF: http://www.forexfactory.com/gerwazy#28
FF: http://www.forexfactory.com/gerwazy#28
-
turboburbo
- Gaduła

i co teraz ? jakaś cofka i lecim na ryja
?
Marian zakończył pogadanke.
Dobrze, ze odpuscilem edka rok temu
Jakbym do tej pory gral na tym to by mi pikawa chyba juz strzelila.
Pablo - no gratulacje... ladny pieniadz Ci wpadl ;-] Zazdroszcze.
Mozesz teraz isc i spokojnie walnac jakiegos Whiskacza z gornej polki bo dzisiejszy dzien jest dla Ciebie mega sukcesem IMO.
Pablo - no gratulacje... ladny pieniadz Ci wpadl ;-] Zazdroszcze.
Mozesz teraz isc i spokojnie walnac jakiegos Whiskacza z gornej polki bo dzisiejszy dzien jest dla Ciebie mega sukcesem IMO.
sl miałem na 1.4040 a tp na 1.37 więc chyba warto zaryzykować... szkoda że nie pukli 1.4010 bo tam miałem grubszą eSke, ale jak to mówią lepszy wróbel w garści niż wrona na dachu i ciesze się z tego co mam
dziękuje, ale sukces dopiero będzie jak zamknę owe pozycje najlepiej na 1.37 albo niżej
dziękuje, ale sukces dopiero będzie jak zamknę owe pozycje najlepiej na 1.37 albo niżej
Ostatnio zmieniony 08 maja 2014, 15:31 przez xPabloo, łącznie zmieniany 1 raz.
to teraz niech leci jak powinno bo wrocil skad zaczeli i sa na wsparciu znowu gdzie sie kotluje juz pare tygodni wiec albo jeszcze z 150 pip w dol albo nic z tego nie bedzie do czerwca
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
- Matthew414
- Pasjonat

Trzymać S 1.3977 ? Pół juz zamknąłem i SL jest na 1.3927. Fachowcy ?
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 
zamkniemy sie dzis powyzej 1,39
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
G/J i ustawienie cieni na xxxH1, TL testowana po raz nie wiem który... czy w końcu się określą?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.