prędzej francuscy rolnicy, albo belgijscy : )Bemowo1 pisze:Może Merkel????pedro pisze:oj Mariano, Mariano... ktoś Cie kiedyś ukrzyżuje ....
DayTrading: Czwartek 08.05.2014
Re: DayTrading: Czwartek 08.05.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Gram w mBanku i nie narzekam. Prowizje może nie są najniższe na rynku (przy 1 locie na EURAUD ~33,60), ale mi zależało między innymi na bezpieczeństwie środków i dobrej obsłudze. Brałem pod uwagę głównie krajowych brokerów i wydaje mi się, że wybrałem dobrze.harymilloki pisze:szybkie pytanko .... jak wygląda sprawa z Mbankiem? Duże prowizje sobie biorą za zlecenie? Lepiej się opłaca Mbank , Alior czy może tradycyjny broker np: markets?
Uptime wysoki - nie pamiętam żadnej awarii od kiedy tu handluję (być może takie były, ale ich nie zauważyłem).
Zlecenia realizują bez problemów (max lot jakim gram to 10).
Przydatny ten ich One Click, i to tyle.
za dużo jest klepania o poziomie 1.4, więc wnioskuje ze zwykłego punktu psychologicznego, że NICI z tego
IMO max na edku osiągneliśmy 10 min temu

edek nadal nie ustanowił nowego maksimum..... Jak nie wyjdzie na nowy top to zwała na całego
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Aha... czyli z Kablem już definitywnie spadamy w przepaść ;] A liczyłem na to 1.7 kurczę
No nic, wywaliło SL'e, trzeba się zapakować do pociągu zwanego shortem.

Zobaczymy...Kusus pisze:Aha... czyli z Kablem już definitywnie spadamy w przepaść ;] A liczyłem na to 1.7 kurczęNo nic, wywaliło SL'e, trzeba się zapakować do pociągu zwanego shortem.
Do końca dnia .... pare godzin pozostało
Wystarczy ze Draghi chlapnie jedno glupie slowo, i zobaczymy 1.40 bo duzo SLi jest na 1.3970 i juz same SLe zaprowadza edka 30-40 pips wyzej.
htk pisze:Gram w mBanku i nie narzekam. Prowizje może nie są najniższe na rynku (przy 1 locie na EURAUD ~33,60), ale mi zależało między innymi na bezpieczeństwie środków i dobrej obsłudze. Brałem pod uwagę głównie krajowych brokerów i wydaje mi się, że wybrałem dobrze.harymilloki pisze:szybkie pytanko .... jak wygląda sprawa z Mbankiem? Duże prowizje sobie biorą za zlecenie? Lepiej się opłaca Mbank , Alior czy może tradycyjny broker np: markets?
Uptime wysoki - nie pamiętam żadnej awarii od kiedy tu handluję (być może takie były, ale ich nie zauważyłem).
Zlecenia realizują bez problemów (max lot jakim gram to 10).
Przydatny ten ich One Click, i to tyle.
Popieram zwłaszcza jesli chodzi o waluty . Na towarach jest problem bo spredy wysokie ( może oprócz złota , srebra i ropy ) .Niewielkie problemy były ostatnio podczas konkursu ale w porównaniu do innych to jest tu sielanka
Jak ktoś zainteresowany co Dragi powie to poniżej link do Mariana live
http://www.ecb.europa.eu/press/tvservic ... 08.en.html
http://www.ecb.europa.eu/press/tvservic ... 08.en.html