DayTrading: Czwartek 08.05.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 09 maja 2014, 00:00

Wzrost
14
39%
Bez zmian
6
17%
Spadek
16
44%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 08.05.2014

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

szybkie pytanko .... jak wygląda sprawa z Mbankiem? Duże prowizje sobie biorą za zlecenie? Lepiej się opłaca Mbank , Alior czy może tradycyjny broker np: markets?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

psxor pisze:
Bemowo1 pisze:
piosek2 pisze:Witam,

dla zainteresowanych moje spojrzenie na rynek

https://www.youtube.com/watch?v=7k49kFr81xs

pozdr.Piotr
Będzie niespodzianka, jak zamiast ostatniej piatki będzie początek piątki - (czyli teraz 1...2,3,4,5) :P
O tym dajmy już zadecydowac Draghiemu :) Ja sie fajnie urzadzilem bo mam eSke na 1.3950 z SL 1.3970 i eLke 1.3916 z SL 1.3895, wiec tam gdzie mnie wybije SLa to druga pozycja ładnie zarobi :) tylko czekać, cierpliwosc :)
ustanowienie nowego maksimum otworzy puszkę Pandory :lol:
i problematyczne będzie kończenie dużego pięciofalowego układu - Eliott co prawda po zakończeniu abcde nie wyklucza realizacji ostatniej podfali,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

harymilloki pisze:szybkie pytanko .... jak wygląda sprawa z Mbankiem? Duże prowizje sobie biorą za zlecenie? Lepiej się opłaca Mbank , Alior czy może tradycyjny broker np: markets?
Ja mam z bankami złe doświadczenia, z jednym nawet do tej pory mam sprawe w sadzie (zamkneli mi stratne pozycje, o tak o bo mieli taki kaprys i wypowiedzieli umowe, pomimo ze moje depo jeszcze by wytrzymalo bez problemu, a 2 miesiace po tej aferze pozycje by sie wyzerowaly)

Awatar użytkownika
P3rkoz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: P3rkoz »

Wybaczcie że pytanie nie dotyczy rynku, ale może ktoś pomoże - jest jakiś broker, który udostępnia index euro i dolara na platformę mt4? Ciężko analizować na sucho na wykresie na jakiejś stronie.

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

psxor pisze:
harymilloki pisze:szybkie pytanko .... jak wygląda sprawa z Mbankiem? Duże prowizje sobie biorą za zlecenie? Lepiej się opłaca Mbank , Alior czy może tradycyjny broker np: markets?
Ja mam z bankami złe doświadczenia, z jednym nawet do tej pory mam sprawe w sadzie (zamkneli mi stratne pozycje, o tak o bo mieli taki kaprys i wypowiedzieli umowe, pomimo ze moje depo jeszcze by wytrzymalo bez problemu, a 2 miesiace po tej aferze pozycje by sie wyzerowaly)
Jaki BANK?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

P3rkoz pisze:Wybaczcie że pytanie nie dotyczy rynku, ale może ktoś pomoże - jest jakiś broker, który udostępnia index euro i dolara na platformę mt4? Ciężko analizować na sucho na wykresie na jakiejś stronie.

www.tradingview.com masz index eur i index usd
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

psxor
Pasjonat
Pasjonat

harymilloki pisze:
psxor pisze:
Jaki BANK?
Alior, nie polecam. Zresztą Raiffeisen tez nie polecam, z mBankiem nie mialem stycznosci.

GawronB
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: GawronB »

Ja mam z bankami złe doświadczenia, z jednym nawet do tej pory mam sprawe w sadzie (zamkneli mi stratne pozycje, o tak o bo mieli taki kaprys i wypowiedzieli umowe, pomimo ze moje depo jeszcze by wytrzymalo bez problemu, a 2 miesiace po tej aferze pozycje by sie wyzerowaly)[/quote]

Jaki BANK?[/quote]

Alior, nie polecam. Zresztą Raiffeisen tez nie polecam, z mBankiem nie mialem stycznosci.[/quote]
Mbank w miarę o.k jest ale prowizje dość wysokie. Alior awaryjny i brak mt4. Ja mam Armada markets i od roku zero problemów prowizja 0,0002

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

oj Mariano, Mariano... ktoś Cie kiedyś ukrzyżuje .... :lol:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

psxor
Pasjonat
Pasjonat

pedro pisze:oj Mariano, Mariano... ktoś Cie kiedyś ukrzyżuje .... :lol:
Mogl w koncu spuscic euro z 3 figury, to nie, bedzie dalej pierdolil ze euro za mocne a niedlugo 1.40 zobaczymy, ciekawe co wtedy powie :)

Zablokowany