gram pod podobny scenario, nie wiem czy cena dojdzie tak nisko jak na rysunku, bede zamykałw okolicach 1275. ja juz siedze w S 1291.50 a Ty czekasz na wybicie?
DayTrading: Czwartek 08.05.2014
- LarryGoldberg
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 08.05.2014
-
- Gaduła
Ja też gram pod taką opcję, jak pewnie mnóstwo innych ludzi i przyznam, że to mnie martwiLarryGoldberg pisze:gram pod podobny scenario, nie wiem czy cena dojdzie tak nisko jak na rysunku, bede zamykałw okolicach 1275. ja juz siedze w S 1291.50 a Ty czekasz na wybicie?

LarryGoldberg pisze:gram pod podobny scenario, nie wiem czy cena dojdzie tak nisko jak na rysunku, bede zamykałw okolicach 1275. ja juz siedze w S 1291.50 a Ty czekasz na wybicie?
tak, ale mam też małe co nieco z wczoraj

na rysunku jest coś na kształt formacji flagi więc dlatego taki zasięg troche to za pięknie by wygladało ale wszystko jest możliwe
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Hmm, na Aussie H1 ciało poprzedniej świecy całe zamkniete ciałem świecy aktualnej, byki moga mieć problem z dalszym rajdem.
wczoraj wrzucałem.
W moim wariancie możliwość rozpoczęcie 3 fali wzrostowej - dzisiaj cosik odbija
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jak wyjdą mocno górą z mojej flagi to czemu nie , jeśli tylko dotkną to może być za mało ja tam obserwuję dolną krawędźBemowo1 pisze:wczoraj wrzucałem.
W moim wariancie możliwość rozpoczęcie 3 fali wzrostowej - dzisiaj cosik odbija
https://www.tradingview.com/x/vDTWGuv8/
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Nadpłynnośc w strefie euro….dalej spada......
Edek - kolejna kloda pod nogi Dragiego - ale i tak pewnie nic nie zrobią

Edek - kolejna kloda pod nogi Dragiego - ale i tak pewnie nic nie zrobią

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

edek,
milimetry do zanegowania oznaczeń
milimetry do zanegowania oznaczeń
o 13:45 nie ma co sie fajerwerkow spodziewac, chyba ze obniza stopy w co watpia chyba wszyscy (moze wlasnie dlatego jest szansa ze tak sie stanie jak w Listopadzie?) jezeli nie obniza to bedziemy w okolicach 1.3950 i dopiero o 14:30 beda fajerwerki.
Nie sadze zeby DJ Mario chcial Sobie strzelac do wlasnej bramki znowu i umacniac euro jeszcze bardziej, skoro wszyscy mowia ze euro jest za mocne, zobaczymy jak to bedzie
Nie sadze zeby DJ Mario chcial Sobie strzelac do wlasnej bramki znowu i umacniac euro jeszcze bardziej, skoro wszyscy mowia ze euro jest za mocne, zobaczymy jak to bedzie

Ostatnio zmieniony 08 maja 2014, 12:41 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.
- LarryGoldberg
- Gaduła
co do złota to plan sie nie zmienił,
kiwi wyglada jakby chciał spasc https://www.tradingview.com/x/yR4EWA22/ , aktualnie na wsparciu
kiwi wyglada jakby chciał spasc https://www.tradingview.com/x/yR4EWA22/ , aktualnie na wsparciu