Rysuje sie ciekawy scenariusz na nastepny tydzien.

Jeśli tak to zadziała - to nie zamykam pozycji. Nie mam za bardzo teraz czasu na przeanalizowanie relacji wieści z Ukrainy - Edek, ale dałabym sobie obciąć paznokcie, że eskalacja powodowała wzrost edka, a przynajmniej go nie osłabiała.pr7emo pisze:jeżeli jest kryzys to edek traci
z jakiej paki?? A z takiej, że rosja powoli się pozbywa sporej ilości obligacji USA, co widać po dzisiejszym spadku rentowności, jeśli rzuca wszystko to bez kolejnego dodruku ameryka się nie pozbiera poprostu...albo zbankrutuje...tak czy siak dolar nie ma opcji rosnąc, co najwyzej może korygować lekko, ale long termin to spadający nóżpsxor pisze:Dla $ slabnaco? Z jakiej paki?melpomena pisze:Ja - niestety - zostałam z eSką na edku i choć optowałabym krótkoterminowo za dalszymi spadkami, to jednak trochę boję się tej Ukrainy. Eskalacja będzie działać dla $ osłabiająco; chyba zamknę dzisiaj tę pozycję - niezależnie od tego, czy będzie zyskowna, czy stratna.wariatgdynia pisze:Mi nadal wychodzi minimum 1,3800 ze musi spaść. Zobaczymy jeszcze co w weekend Ukraina pokaże
tak prawdę mówiąc to teatr marionetek wg mniemelpomena pisze:Jeśli tak to zadziała - to nie zamykam pozycji. Nie mam za bardzo teraz czasu na przeanalizowanie relacji wieści z Ukrainy - Edek, ale dałabym sobie obciąć paznokcie, że eskalacja powodowała wzrost edka, a przynajmniej go nie osłabiała.pr7emo pisze:jeżeli jest kryzys to edek traci
a ja na to że widocznie chcą zrobić wisielca i na początku przyszłego tygodnia spadamymelpomena pisze:My tu gadu-gadu, a na edku świeca D1 zrobiła się zielona (po całym dniu czerwieni). Na innych parach jesteśmy na poziomie sprzed payrolli - lub te poziomy już przebiliśmy (w kierunku osłabienia $). I co Wy na to?
czekaj powolutkumelpomena pisze:My tu gadu-gadu, a na edku świeca D1 zrobiła się zielona (po całym dniu czerwieni). Na innych parach jesteśmy na poziomie sprzed payrolli - lub te poziomy już przebiliśmy (w kierunku osłabienia $). I co Wy na to?
.....Nowy123 pisze:teraz myslec kto tak sprzedaje USD