DayTrading: Piątek 02.05.2014
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Piątek 02.05.2014
Ja dorzuciłem S 1,3865 mysle ze da jeszcze zarobic dzis
karnak pisze:Przecież pisałeś, że lubisz DT, nic tylko przytulać na takiej zmienności.Nowy123 pisze:takeg owalka jak dzis dawno ne bylo
przytulilem na AUd ale i USD JPY ale takie jakcj isie ne spodziewalem hahahah szczegolne na USD JPY bo sie ustawile mna wsparciu a tu niespodzianka hahah
- harymilloki
- Maniak
MaciejWLKP pisze:no jasne, dokładnie wiedziałeś jakie będą dane później widziałeś gdzie będzie dno i wiedziałeś że będzie silny up. Oczywiście wszystko odbiło się od LT i zadziałało co do pipsaharymilloki pisze:Dane są gówno wartetylko AT się liczy ... I to moje zdanie
Ale pewnie zdziwieni ci Co w S siedzieli
![]()
tą wypowiedzią zaprzeczasz temu co napisałem ... troszeczkę logicznego myślenia i zrozumiesz że głupotę napisałeś

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
eurusd max co moga zrobic to 127.2 lub 141 i to koniec na dzis
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
Nowy, jak tam Twoje eSki ?
Z trójkątem dałem ciała, ale luknij na to
https://www.tradingview.com/x/ShcDQSr6/

-
- Gaduła
E tam waluty, nie wiem jak reszta, ale sledze JPN EURO do usd i np biorą pod uwagę dane i spadek euro to gdyby miało spadać to 1.38 by pękło, a tak to raczej mnie zastanawia czy domknięcie luki to tyle na dziś czy jeszcze skok na 1.39 będzie po 18stejNowy123 pisze:blueeyes22 pisze:Czemu walka?? SP500 dokłądnie o 0,2 pipsa dodarł tam gdzie miał dotrzeć i zjazd. W najblizszym czasie ta linia wzrostowa co kiedyś rysowałem już go raczej nie zatrzyma, wiec 1800 peknie, aż miłoNowy123 pisze:takeg owalka jak dzis dawno ne bylo
mowa o walutkachakcj w do li gora na ED KIWI I AUD
czyli jednoczenie umocnienie sie sie USD DO JPY
za dużo osób wsiadło do pociągu...dzisiaj już nigdzie nie pojedziemy 

ZbychuM pisze:Nowy, jak tam Twoje eSki ?![]()
moje eski juz dawno pozamykane gralem pod ruch pod dane jedynie chodz takic hcudow sie ne spiedziewalem szczegolnie na USD JPY niehc mi podbja USD JPY bo sie ustawilem na wspraciu ale ne sadzilem ze az tyle przeleca hahahah co by zamknac L bez straty

-
- Gaduła
Ale biorąc pod uwagę, że moj scenariusz jeszcze troche spadku na SP przewiduje na dziś, wiec 1.39 się w to wbija akurat, no powiedzmy 1.3910, chyba, ze SP zmieni zdanie i wybije nowy szczyt dzisiejszy to wtedy juz nie mam scenariusza:).