skoro tobie wychodziło L to fajnie, dane zawsze były ważne (szczególnie takiego kalibru jak dzisiaj), dla mnie silny up po 16 jest niezrozumiały i wątpię żeby ktoś przewidział taki rollercoasterharymilloki pisze:MaciejWLKP pisze:no jasne, dokładnie wiedziałeś jakie będą dane później widziałeś gdzie będzie dno i wiedziałeś że będzie silny up. Oczywiście wszystko odbiło się od LT i zadziałało co do pipsaharymilloki pisze:Dane są gówno wartetylko AT się liczy ... I to moje zdanie
Ale pewnie zdziwieni ci Co w S siedzieli
![]()
tą wypowiedzią zaprzeczasz temu co napisałem ... troszeczkę logicznego myślenia i zrozumiesz że głupotę napisałeśodnośni stwierdzenia " dokładnie wiedziałeś jakie będą dane "
DayTrading: Piątek 02.05.2014
-
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 02.05.2014
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
a SP500 to trzymam spokojnie swoje
S
patrzac na USD JPY i nie przejscie 103 a taki manewr USD JPY RIS OFF moze byc ciekawie dzis jeszcze

patrzac na USD JPY i nie przejscie 103 a taki manewr USD JPY RIS OFF moze byc ciekawie dzis jeszcze
teraz czekamy jak sie ez zamknela na pokaz mocy pejsatych
moc drukowanego dolara 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

na usdjpy to ja nie wiem zupełnie co grać heheNowy123 pisze:a SP500 to trzymam spokojnie swojeS
wydaje mi się że ostatnie dane będą najbardziej istotne co do kierunku w krótkim terminie
- spekulant_fx
- Stały bywalec
marker74 pisze:eurusd max co moga zrobic to 127.2 lub 141 i to koniec na dzis
Kupiłeś ten system VSA?czy jest gdzieś dostępny?
Re: Odp: DayTrading: Piątek 02.05.2014
Sell in may
Zloto 2500$
Wysyłane z mojego GT-I5800 za pomocą Tapatalk 2
Zloto 2500$

Wysyłane z mojego GT-I5800 za pomocą Tapatalk 2
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
pr7emo pisze:na usdjpy to ja nie wiem zupełnie co grać heheNowy123 pisze:a SP500 to trzymam spokojnie swojeS
wydaje mi się że ostatnie dane będą najbardziej istotne co do kierunku w krótkim terminie
ja gralem na BUY i SELL Stop pod dane na AUD mialem S wiec tutaj tylko gralem na ruch pod dane i zamykalem L i S lapalem USD JPY na wspraciu ale przelecieli takie cuda dzis

nc trzeb bedzie zamknac bo cos czuje ze moze byc cos wiekszego wraz zindeksami patrzac na DAX i USD JPY jako RISK OFF co zrobili po takich danych zobaczymy do zamkniecia EU
stopy wycięli tasakiem, pisałem przed wyjazdem o rzeźniku: uważajcie.....Bemowo1 pisze: A pisałem dzisiaj na 1 stronie, aby uważać na pana w zakrwawionym fartuchu z siekierą w ręku - kabel w dół a rzeźnik do góry
pobujamy się troszkę teraz?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Właśnie przez takie dni jak dziś, nie bawię się w interwały niższe niż D1
Jakiś grubas zrobił piękną demonstracje przypominającą kto rządzi na fx.

ja teraz trzymam średniej wielkości eLke, niech skończy huśtać w połowie dzisiejszego zakresuNowy123 pisze:pr7emo pisze:na usdjpy to ja nie wiem zupełnie co grać heheNowy123 pisze:a SP500 to trzymam spokojnie swojeS
ja gralem na BUY i SELL Stop pod dane na AUD mialem S wiec tutaj tylko gralem na ruch pod dane i zamykalem L i S lapalem USD JPY na wspraciu ale przelecieli takie cuda dzisa chcilem zagrac pod odbicie i mo L zostalo naUSD JPY hahah
nc trzeb bedzie zamknac bo cos czuje ze moze byc cos wiekszego wraz zindeksami patrzac na DAX i USD JPY jako RISK OFF co zrobili po takich danych zobaczymy do zamkniecia EU

ale strat dużych nie mam dzięki temu powrotowi w dół
-- Dodano: pt 02-05-2014, 17:26 --
po świeczce m30 może nabierze dynamiki wzrostowej