DayTrading: Piątek 02.05.2014
Re: DayTrading: Piątek 02.05.2014
O kurcze, zakładasz spadek aż do 1.30?

- atlanticos
- Maniak 
Bemowo ja bym uważał jednak ze spadkami... Wykres d1 jest bardzo wymowny...żaden ważny poziom nie pękł i nadal biegamy po kanale przypominającym potencjalną flagę i jesteśmy wewnątrz klina...
Jak dla mnie ruch na 40-50 pipek po tak rewelacyjnych danych to za przeproszeniem gówno a nie ruch... Jeszcze niedawno wystarczyło żeby walnęli się o 20 tys i strzaly po 60-70 pipsow widzieliśmy... A te dane lepsze niemal dwukrotnie od tych które jeszcze niedawno sie pojawiały regularnie, a rynek poleciał troche bo...wypadało... jak dla mnie dolna banda klina i flagi i atakujemy szczyty... I dopóki nie puści dół to tego scenariusza sie trzymam ....
https://www.tradingview.com/x/vVv99j9E/

Jak dla mnie ruch na 40-50 pipek po tak rewelacyjnych danych to za przeproszeniem gówno a nie ruch... Jeszcze niedawno wystarczyło żeby walnęli się o 20 tys i strzaly po 60-70 pipsow widzieliśmy... A te dane lepsze niemal dwukrotnie od tych które jeszcze niedawno sie pojawiały regularnie, a rynek poleciał troche bo...wypadało... jak dla mnie dolna banda klina i flagi i atakujemy szczyty... I dopóki nie puści dół to tego scenariusza sie trzymam ....
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
						Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jeżeli kilkanaście razy próbujemy wyjechać nad 1.39 i kolejny raz edek spada to wkońcu kiedyś ta zabawa musi zakończyć się mordobiciem, - kabel podobniemelpomena pisze:O kurcze, zakładasz spadek aż do 1.30?
Na ten moment stado średnich do pokonania..... - wśród nich 200 ema h4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

@atlanticos
Podobnie widzę EDka.

Podobnie widzę EDka.
Pokonajmy top - a wówczas 1.4 to będzie mało - wtedy wycieczka rospocznie się dużo wyżej 1.41-44atlanticos pisze:Bemowo ja bym uważał jednak ze spadkami... Wykres d1 jest bardzo wymowny...żaden ważny poziom nie pękł i nadal biegamy po kanale przypominającym potencjalną flagę i jesteśmy wewnątrz klina...
Jankes jest nie do zdarcia ===> i tu bardzo liczę na aktywność miśka.
-- Dodano: 02 maja 2014, 15:14 --
A nasi im niżej skończą tym większą luką do góry zaczną przyszły tydzień

-- Dodano: 02 maja 2014, 15:14 --
A nasi im niżej skończą tym większą luką do góry zaczną przyszły tydzień

atlanticos pisze:Bemowo ja bym uważał jednak ze spadkami... Wykres d1 jest bardzo wymowny...żaden ważny poziom nie pękł i nadal biegamy po kanale przypominającym potencjalną flagę i jesteśmy wewnątrz klina...
Dokładnie tak jak mówisz - moim zdaniem tylko Dragi może tą sytuację rozjaśnić na spadki - tylko pytanie czy te poziomy są dla niego drastyczne...
W przyszłym tygodniu - chyba 8smego o ile się nie mylę będzie posiedzenie EBC - hmmmm
Ale i tak myślę że nie ruszy stóp - poczeka na nowe projekcje w czerwcu i będzie liczył na szczęście że Edek sam spadnie... Troszkę pewnie pokrzyczy ale efekt znany. Pokazał to już nie raz
 no chyba że spłaty Litro ograniczy
  no chyba że spłaty Litro ograniczy  Troszkę niewiadoma jest...
 Troszkę niewiadoma jest..."DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom"  

na ten moment jestem nedźwiedziem, 
wyżej będę bykiem - wspomniane alternatywne oznaczenia

wyżej będę bykiem - wspomniane alternatywne oznaczenia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

A S&P500 coraz wyżej - może zrobią podwójny szczyt albo okolice  - co myślicie?
 - co myślicie?

- co myślicie?
 - co myślicie?"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom"  

- 

blueeyes22
- Gaduła 
Jak myślicie, Euro/USD zatrzyma się na domknięciu dzisiejszej luki czy UP powyżej 1.39?