Po mojemu edek teraz kierunek pivot a dalej se zobaczy
DayTrading: Czwartek 01.05.2014
- kk.dreamer
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 01.05.2014
Hej wszystkim. Zazdroszcze Wam tych majowkowych sopotow i innych wypadow.
ja niestety w szpitalu leze, mam sporo czasu na zerkanie na giełde.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
czep sie innej nogawki i skoncz szczekaćZielonaMgielka pisze:Nie oczekuj od kogos "glowy" kiedy zamiast "bierz" pisze "beż"...karnak pisze:W trendzie wzrostowym L dobiera się w dołkach korekt - na wsparciach, więc ja nie muszę teraz brać - trzeba to robić z głową, a kto wcześniej nie wziął to teraz ma problem, ja do niczego nie naganiam, ale w tak silnym trendzie wzrostowym łapanie górek to mistrzostwo świata, bo różnie z tym może być.
Jak dla mnie S dopiero po przebiciu w dół wsparć.
Tu juz nie chodzi o AT tylko o zwykla wizje tunelowa.
Kiedy z kazdego shorta intraday robi sie pozycja dlugoterminowa to tez DT? Sam sobie dolek kopiesz czlowieku.ale tu watek DTpodaj pozycje gdzie S gdzie L i po sprawie
juz CI cos powiedzialem i udowdnilem
a ort to ort wiec zachowaj te puste teksty dla siebie to ze wyszlo na moje juz nie raz
tak CI z tym zle ze ktos inny moze miec racja i zarobiac ale to to typowe POLSKIE
mam dla ciebe propozycje po prostu to nie czytaj jak Cie tak to boli ze ktos zarabia i ma inne zdanie niz ty no ale jak moze miec inne zdanie przeciez jestes najlepszy
Ostatnio zmieniony 01 maja 2014, 21:12 przez Nowy123, łącznie zmieniany 3 razy.
Życzymy dużo zdrowia i szybkiego powrotu do domukk.dreamer pisze:Hej wszystkim. Zazdroszcze Wam tych majowkowych sopotow i innych wypadow.ja niestety w szpitalu leze, mam sporo czasu na zerkanie na giełde.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
t
ZielonaMgielka
spoko jak sie cos sprawdzi np kable ktory sie sprawdzil - pierwszy poziom z harmonic h4
jak sie sprawdzi jeszcze 5 falka to znowu zamilkniesz jak bylo ostatnim razem na sp500 i nie bedzie głupkowatych docinek przez jakis czasu, później pewnie sie pojawia bo to normalne takie polskie

-- Dodano: czw 01-05-2014, 21:35 --
Mgielka czemu nie skomentowales jeszcze raz wykresu i poziomow 16924 jako zygzak zaznaczony a dzis 16921 ups
ZielonaMgielka
spoko jak sie cos sprawdzi np kable ktory sie sprawdzil - pierwszy poziom z harmonic h4
jak sie sprawdzi jeszcze 5 falka to znowu zamilkniesz jak bylo ostatnim razem na sp500 i nie bedzie głupkowatych docinek przez jakis czasu, później pewnie sie pojawia bo to normalne takie polskie
-- Dodano: czw 01-05-2014, 21:35 --
Mgielka czemu nie skomentowales jeszcze raz wykresu i poziomow 16924 jako zygzak zaznaczony a dzis 16921 ups
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak to S&P może spadać, gdy jest miejsce na wzrosty, co widać jak na dłoni (wykresie), gdzie L, a gdzie S:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na co chorujesz piękna?kk.dreamer pisze:Hej wszystkim. Zazdroszcze Wam tych majowkowych sopotow i innych wypadow.ja niestety w szpitalu leze, mam sporo czasu na zerkanie na giełde.
może mogę Ci jakoś pomóc?
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- kk.dreamer
- Pasjonat

a dzieki za dobre słowojen-yy pisze:Życzymy dużo zdrowia i szybkiego powrotu do domukk.dreamer pisze:Hej wszystkim. Zazdroszcze Wam tych majowkowych sopotow i innych wypadow.ja niestety w szpitalu leze, mam sporo czasu na zerkanie na giełde.
kurcze obstawiam zjazd na edku narazie do 1.384 ale rynek jest tak anemiczny że juz zglupiałam
Davidfx nie wiem czy cos ci powie napadowy czestoskurcz nadkomorowy
Czy oby to nie jest związane z forexem?
- kk.dreamer
- Pasjonat

hehe, obowiazkowoleszalek pisze:Czy oby to nie jest związane z forexem?
a tak na serio to forex mnie az tak nie stresuje
Juz nie, przeszlam w zeszlym roku w faze co bedzie to bedzie, kasa rzecz nabyta
kk.dreamer pisze:a dzieki za dobre słowojen-yy pisze:Życzymy dużo zdrowia i szybkiego powrotu do domukk.dreamer pisze:Hej wszystkim. Zazdroszcze Wam tych majowkowych sopotow i innych wypadow.ja niestety w szpitalu leze, mam sporo czasu na zerkanie na giełde.
Po mojemu edek teraz kierunek pivot a dalej se zobaczy![]()
kurcze obstawiam zjazd na edku narazie do 1.384 ale rynek jest tak anemiczny że juz zglupiałam
Davidfx nie wiem czy cos ci powie napadowy czestoskurcz nadkomorowyhehe. Takie tam duperele
kk.dreamer życzę Ci zdrowia a co do edka masz 100% racji
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!