Po mojemu edek teraz kierunek pivot a dalej se zobaczy
czep sie innej nogawki i skoncz szczekaćZielonaMgielka pisze:Nie oczekuj od kogos "glowy" kiedy zamiast "bierz" pisze "beż"...karnak pisze:W trendzie wzrostowym L dobiera się w dołkach korekt - na wsparciach, więc ja nie muszę teraz brać - trzeba to robić z głową, a kto wcześniej nie wziął to teraz ma problem, ja do niczego nie naganiam, ale w tak silnym trendzie wzrostowym łapanie górek to mistrzostwo świata, bo różnie z tym może być.
Jak dla mnie S dopiero po przebiciu w dół wsparć.
Tu juz nie chodzi o AT tylko o zwykla wizje tunelowa.
Kiedy z kazdego shorta intraday robi sie pozycja dlugoterminowa to tez DT? Sam sobie dolek kopiesz czlowieku.ale tu watek DTpodaj pozycje gdzie S gdzie L i po sprawie
Życzymy dużo zdrowia i szybkiego powrotu do domukk.dreamer pisze:Hej wszystkim. Zazdroszcze Wam tych majowkowych sopotow i innych wypadow.ja niestety w szpitalu leze, mam sporo czasu na zerkanie na giełde.
na co chorujesz piękna?kk.dreamer pisze:Hej wszystkim. Zazdroszcze Wam tych majowkowych sopotow i innych wypadow.ja niestety w szpitalu leze, mam sporo czasu na zerkanie na giełde.
a dzieki za dobre słowojen-yy pisze:Życzymy dużo zdrowia i szybkiego powrotu do domukk.dreamer pisze:Hej wszystkim. Zazdroszcze Wam tych majowkowych sopotow i innych wypadow.ja niestety w szpitalu leze, mam sporo czasu na zerkanie na giełde.
hehe, obowiazkowoleszalek pisze:Czy oby to nie jest związane z forexem?
kk.dreamer pisze:a dzieki za dobre słowojen-yy pisze:Życzymy dużo zdrowia i szybkiego powrotu do domukk.dreamer pisze:Hej wszystkim. Zazdroszcze Wam tych majowkowych sopotow i innych wypadow.ja niestety w szpitalu leze, mam sporo czasu na zerkanie na giełde.
Po mojemu edek teraz kierunek pivot a dalej se zobaczy![]()
kurcze obstawiam zjazd na edku narazie do 1.384 ale rynek jest tak anemiczny że juz zglupiałam
Davidfx nie wiem czy cos ci powie napadowy czestoskurcz nadkomorowyhehe. Takie tam duperele