DayTrading: Środa 30.04.2014
Re: DayTrading: Środa 30.04.2014
BEMO, niech nie pokoi ciebie ostania, niech cie nie pokoji ta którą zbudują dziś 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
zawsze zarabia miejszość nawet w życiu a większości zostają tylko ochłapysonia123 pisze:Rzeczywiscie wydaje sie ze trend sie zmienia na edku i o eskach mysli zdecydowana wiekszosc. Pytanie tylko czy jest to takie oczywiste jakby sie wydawalo i czy wiekszosc moze zarobic.

ale oczywiście o tym zadecyduje fed o 20
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

c.d. SHORT USDCAD wygląda całkiem sensownie... 
Czyli... można oczekiwać słabości USD...
BO AUDUSD - także mocno się odbija...

Czyli... można oczekiwać słabości USD...
BO AUDUSD - także mocno się odbija...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
oj będzie tylko, w którą stronę ....... pat po same jajaMasterFx pisze:dwa ładne inside bary. bedzie ruch...Bemowo1 pisze:patrząc na świece tygodniowe na edku - to widać, że edek już zrealizował całotygodniową zmienność
ta długa biała świeca budzi u mnie największe niepokoje

-- Dodano: 30 kwie 2014, 10:11 --
Mam na myśli tygodniowąBOCZEK pisze:BEMO, niech nie pokoi ciebie ostania, niech cie nie pokoji ta którą zbudują dziś
Jestem za spadkami - ale to tylko wróżby - za długo się pier....... z tym 1.40-1.42 - były szanse na dojazd do wskazanych poziomów - moim zdaniem nie wykorzystane .....
cos z opcji ale nie wiadomo z jakiego to rynku więc chyba nie wiele to mówi
niech się ktoś wypowie czy to ma jakies znaczenie (ja się na tym nie znam kompletnie)

niech się ktoś wypowie czy to ma jakies znaczenie (ja się na tym nie znam kompletnie)
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

jak widzicie dlugoterminowo eurjpy?
wedlug mnie lecimy na polnoc z dosc duzym zapasem w okolice 150,
technicznie na dziennym widac golym okiem trend wzrostowy i przymierzamy sie na wybicie z trojkata ku polnocy.
sa jakies przeslanki fundamentalne za spadkami wedlug was?
technicznie na dziennym widac golym okiem trend wzrostowy i przymierzamy sie na wybicie z trojkata ku polnocy.
tak wojna na wschodziebideks123 pisze:jak widzicie dlugoterminowo eurjpy?
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
fundamentalne? nie mam pojecia ale technicznie bym sie wstrzymał jesli planujesz w tej chwili otwierac longi. pierwszy sensowny poziom na long to 140bideks123 pisze:jak widzicie dlugoterminowo eurjpy?
no wlasnie teraz chcem wejsc w lke dlugoterminowa, wedlug mnie 140 to juz raczej oznacza wybicie z trojkata dolem, jak zwukle bez ryzyka nie ma sianaMasterFx pisze:fundamentalne? nie mam pojecia ale technicznie bym sie wstrzymał jesli planujesz w tej chwili otwierac longi. pierwszy sensowny poziom na long to 140bideks123 pisze:jak widzicie dlugoterminowo eurjpy?

- harymilloki
- Maniak
Większość straci
Bo EDWARD zaraz odbije w górę do poziomów 1,39000 i panika się zrobi że jednak będzie rosnąć
A on poczeka i powędruje z górki na pazurki
Do poziomów okolice 1,3600
Tak to widzę ... Korelację złota do DAXa polecam sobie przeanalizować w interwale np: 10h 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"