-- Dodano: wt 29-04-2014, 17:30 --
karnak pisze:Na WIGu po odbiciu od kilkuletniej linii wsparcia:
tu nikt na WIGu nie gra poza tym warzywniak GPW i wyprzedaż OFE przed koncem Lipca
karnak pisze:Na WIGu po odbiciu od kilkuletniej linii wsparcia:
jakie fudamenty może uzyć Fed w odwrotną stronę wywołując wzrosty bez obniżania taperingu ?Ciapul pisze:a cóż takiego niespodziewanego, niezdyskontowanego miałby zrobić FED wywołując spadki ?elusia pisze:Co do Edka to jak dla mnie spadki po Fed
ale ja nie pisałem że FED wywoła wzrosty - IMO reakcja będzie znikoma...<°)))))>< pisze:jakie fudamenty może uzyć Fed w odwrotną stronę wywołując wzrosty bez obniżania taperingu i stop ?Ciapul pisze:a cóż takiego niespodziewanego, niezdyskontowanego miałby zrobić FED wywołując spadki ?
Tez tak mysle. Ciekawiej zapowiadaja sie piatkowe nonfarmy.Ciapul pisze: ale ja nie pisałem że FED wywoła wzrosty - IMO reakcja będzie znikoma...
wiem że nie pisałeś ale chce być przygotowany na wszystkoCiapul pisze:ale ja nie pisałem że FED wywoła wzrosty - IMO reakcja będzie znikoma...<°)))))>< pisze:jakie fudamenty może uzyć Fed w odwrotną stronę wywołując wzrosty bez obniżania taperingu i stop ?Ciapul pisze:a cóż takiego niespodziewanego, niezdyskontowanego miałby zrobić FED wywołując spadki ?
może również zrealizować się zasada "kupuj plotki sprzedawaj fakty"
przygotowany bądź jutro od 8 do 11<°)))))>< pisze:wiem że nie pisałeś ale chce być przygotowany na wszystko