Strategie zwycięzców konkursu XTB
Wyjątek nie tworzy reguły. To że twojemu koledze tak wyszło nie oznacza że tak właśnie jest bo może sie okazać że same cieniasy brały udział w konkursie i tylko liczyli na szczęście. Bo gdyby to zależało od szczęścia to nagrodą nie była by "gwarantowana dobrze płatna praca w jakiejś instytucji finansowej" . Więc twój przykład to potwierdza.
- jasonbourne
- Pasjonat
Na Forex dla kazdego wystarczy kasy, ale na GPW juz niekoniecznie. Dlaczego zakladasz, ze on mowil prawde? Moze i rzeczywiscie gral na pale, ale rownie dobrze mogl po prostu nie chciec zdradzac swoich strategii, nad ktorymi pracowal latami.goldbug pisze: Motyw był taki, że koleś w pierwszym podejściu zagrał całą wirtualną kasą w jedną spółkę i dzięki głupiemu trafowi okazało się, że spółka wystrzeliła przez co znalazł się na 1 miejsce w rankingu.
Zamiast tlumaczyc ludziom jakies zawile teorie, lepiej pierdolnac "nie znam sie na gieldzie , po prostu mam szczescie". Nie tylko kazdy zrozumie

A im wiecej kasy w systemie tym lepiej

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
-
- Bywalec
z tego co wiem zwyciezca zawarł kilkaset transakcji, uprawiał szybki daytrading, nie ma takiego szczescia ktore pozwolilo by na zarobienie pol miliona w ten sposob. moim zdaniem miał dobry system i nie bal sie ryzykować. latwiej jest mi sie pogodzic z faktem ze ktos ma swietna strategie i wygrywa kupe forsy, niz ze mial szczescie w kilkuset probach. ciekawe jest to ze wiekszosc z tych prob byly to pozycje skonczone na minusie. mysle ze nigdy nie dowiemy sie jak grał.
"Szykują się przeżycia"