Strategie zwycięzców konkursu XTB

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: lolek »

Wyjątek nie tworzy reguły. To że twojemu koledze tak wyszło nie oznacza że tak właśnie jest bo może sie okazać że same cieniasy brały udział w konkursie i tylko liczyli na szczęście. Bo gdyby to zależało od szczęścia to nagrodą nie była by "gwarantowana dobrze płatna praca w jakiejś instytucji finansowej" . Więc twój przykład to potwierdza.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

goldbug pisze: Motyw był taki, że koleś w pierwszym podejściu zagrał całą wirtualną kasą w jedną spółkę i dzięki głupiemu trafowi okazało się, że spółka wystrzeliła przez co znalazł się na 1 miejsce w rankingu.
Na Forex dla kazdego wystarczy kasy, ale na GPW juz niekoniecznie. Dlaczego zakladasz, ze on mowil prawde? Moze i rzeczywiscie gral na pale, ale rownie dobrze mogl po prostu nie chciec zdradzac swoich strategii, nad ktorymi pracowal latami.

Zamiast tlumaczyc ludziom jakies zawile teorie, lepiej pierdolnac "nie znam sie na gieldzie , po prostu mam szczescie". Nie tylko kazdy zrozumie :lol: ten skomplikowany system gieldowy, ale jeszcze moze sam sie skusi zalozyc konto.

A im wiecej kasy w systemie tym lepiej :D
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

jasonbourne dobrze mówisz sa ludzie co udaja luzakow i mowia ze maja szczescie zeby ich nikt nie przepytywal jakim graja systemem. To takie podejscie psychologiczne i mialem takiego kumpla w klasie.

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

To znajdź mi gracza lotto co przez 6 tygodni będzie grał 1 kupon dziennie i co 3 dzień będzie miał 4 z 6. Za bardzo polegasz na szczęściu i w tym problem ale nie chce sie już przegadywać. Pozdrawiam

Wisielec Poranny
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wisielec Poranny »

z tego co wiem zwyciezca zawarł kilkaset transakcji, uprawiał szybki daytrading, nie ma takiego szczescia ktore pozwolilo by na zarobienie pol miliona w ten sposob. moim zdaniem miał dobry system i nie bal sie ryzykować. latwiej jest mi sie pogodzic z faktem ze ktos ma swietna strategie i wygrywa kupe forsy, niz ze mial szczescie w kilkuset probach. ciekawe jest to ze wiekszosc z tych prob byly to pozycje skonczone na minusie. mysle ze nigdy nie dowiemy sie jak grał.
"Szykują się przeżycia"

Awatar użytkownika
lolek
Gaduła
Gaduła

Dokładnie nie można zrobić dziesiątek transakcji i powiększyć konto o 5387 % i mówić o szczęściu. Próbuje to wyjaśnić koledze :)

ODPOWIEDZ