DayTrading: Piątek 25.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 26 kwie 2014, 00:00

Wzrost
14
44%
Bez zmian
4
13%
Spadek
14
44%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Piątek 25.04.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Nowy123 pisze:"Black Friday"

byly nowe szczyty na SP500 czy mnie co ominęło :)

a dzis ide pobalowac :) i odpocząć od ciezkiej pracy :) Shorciarza :) na indeksach wydac jakis niewielki % z utargu tygoniowego :) :564: :564: :564: :mrgreen: :mrgreen:
do ciapul:

najpierw to ty powinieneś na ten post zareagować jak chcesz być taki obiektywny i sprawiedliwy :wink:
ale cóż w życiu jak i na giełdzie (i na forum) każdy widzi to co chce widzieć :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

na DAXie obecna świeca na H4 ma coraz dłuższy cień (knot) zakupowy.....
ciekawe, że jest piątek - połowa sesji (USA), ukraina wisi na włosku..... a oni kupują. risk on ;)

a może Nowy juz zrealizował eSkę na sp500 (zamknął) i jest zarobiony? :) Bez sensu jest czepianie się kogokolwiek.
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2014, 18:26 przez highend, łącznie zmieniany 3 razy.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Ale wy macie NASRANE WE ŁBACH :) Zacznijcie zarabiać a nie pierrrrrdykolić :) Syndrom PAJACA się u niektórych ujawnia :)
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Ciapul pisze:
lukpiasek pisze:gdzie zyski , on jeszcze do demo dopłacać musi :mrgreen: caly tydzień topił na shortach a teraz kilka punktów złapał i pewnie jak zwykle sl na 0 a rynek i tak wróci i mu zabierze zysk :mrgreen: ale pocieszny ten nadworny demo szorciaż :P

już sp wraca po stoplosa "demo123" :mrgreen:
@ lukpiasek
@ kusus
dajcie juz spokój Nowemu bo gość wiele razy miał racje, poza tym tu nie miejsce na osobiste wycieczki, a przez takie durne teksty tylko ludzie sie zrażają i znaleźć wartościowy wpis tutaj coraz trudniej....
zwłaszcza Ty Kususie - jako wypowiadający dzis wojnę OT powinieneś zdawać że Wasze ostatnie wpisy nie są zgodne z pkt 4 i 5 regulaminu działu DT.

luzik ja siesmieje z tych tekstow bo co moga innego pisac :) typowe POLSKIE :)

a temu trollowi juz udowdnilem jak moje "demo" wyglada ale dalej szczeka i gryzie po nogawce coz tyle mu pozostalo hahahaha
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2014, 18:28 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

lukpiasek pisze:do ciapul:

najpierw to ty powinieneś na ten post zareagować jak chcesz być taki obiektywny i sprawiedliwy :wink:
ale cóż w życiu jak i na giełdzie (i na forum) każdy widzi to co chce widzieć :564:
a po co ?
1) Nowy pisze głównie o instrumentach które mnie w ogóle nie interesują
2) Nowy nikogo nie atakuje
3) Wiele osób z jego wpisów korzysta
4) Jak Ci sie nie podoba to go nie czytaj

Zrozum, że jak sami nie przypilnujemy porządku i nie zaczniemy od siebie to będzie tu taki syf, że nikt już nad tym nie zapanuje.
Ja też nie zgadzam sie z wieloma analizami tutaj i jezeli autorem jest ktos sensowny to z nim dyskutuje, jezeli nie to poprostu pomijam i tyle... Jak to Towarzysz Niemiaszek ma w zwyczaju pisać - pipsów starczy dla wszystkich, więc naprawde nie ma sobie co na siłe problemów szukać....
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Nowy123 pisze:
Ciapul pisze:
lukpiasek pisze:gdzie zyski , on jeszcze do demo dopłacać musi :mrgreen: caly tydzień topił na shortach a teraz kilka punktów złapał i pewnie jak zwykle sl na 0 a rynek i tak wróci i mu zabierze zysk :mrgreen: ale pocieszny ten nadworny demo szorciaż :P

@ lukpiasek
@ kusus
dajcie juz spokój Nowemu bo gość wiele razy miał racje, poza tym tu nie miejsce na osobiste wycieczki, a przez takie durne teksty tylko ludzie sie zrażają i znaleźć wartościowy wpis tutaj coraz trudniej....
zwłaszcza Ty Kususie - jako wypowiadający dzis wojnę OT powinieneś zdawać że Wasze ostatnie wpisy nie są zgodne z pkt 4 i 5 regulaminu działu DT.

luzik ja siesmieje z tych tekstow bo co moga innego pisac :) typowe POLSKIE :)
typowa polska ZAZDROŚĆ :) :mrgreen:
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
neosb
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: neosb »

Miał być weekend ale takiego rgr na eurjpy nieodpuszczę ;-)

[attachment=-1]uploadfromtaptalk1398443245765.jpg[/attachment]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

Nowy123 pisze:luzik ja siesmieje z tych tekstow bo co moga innego pisac :) typowe POLSKIE :)
tu juz nawet nie o to chodzi, tylko ze jak przyjdzie komus czytac forum naraz np 10 stron to wpisów merytorycznych znajdziesz góra 5 szt. Wiec po co wtedy tu zaglądać, a juz żeby tu coś skrobnąć to w ogóle...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

harymilloki pisze:
Nowy123 pisze:[quote="Ciapquote="lukpiasek"]gdzie zyski , on jeszcze do demo dopłacać musi :mrgreen: caly tydzień topił na shortach a teraz kilka punktów złapał i pewnie jak zwykle sl na 0 a rynek i tak wróci i mu zabierze zysk :mrgreen: ale pocieszny ten nadworny demo szorciaż :P

@ lukpiasek
@ kusus

luzik ja siesmieje z tych tekstow bo co moga innego pisac :) typowe POLSKIE :)[/quote]

typowa polska ZAZDROŚĆ :) :mrgreen:[/quote]

atemu trolowi udowdnilem juz jak moje "demo" wyglada ale ten swoje dlaje widze nie wiem co pisz bo mama go w ignorach ale jak ktos mu odpisuje to chcac nie chca widze i znowu meczy oko

przed wczoraj zagranie na SP500 bylo nie udane to bylo o czym pisac :) wczoraj pisalem co gram itd tez bylo pisane dla tego przestalem pisac co gdzie biore na jakich poziomach bo szkoda zeby mi taki jede nz drugim du...pe trul i meczyl oko

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

scenariusz na weekend: na ukrainie nic złego sie nie wydarzy, w poniedziałek indeksy giełdowe pootwierają się z lukami w górę.
Co wy na to?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany