DayTrading: Czwartek 24.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 24.04.2014
ktos spuszcza wode na DAXie ?
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie Nowy. Tego desperackiego potoku slow nie da sie czytac.Nowy123 pisze:dobrze wiesz o czym pisze ale z braku argumentow najlepiej napisac ze sie nie rozumie belkotu hahaha
ja tam rozumiem o czym on pisze...
dziennie czytam to forum od deski do deski i jak ktos trafi z prognoza to ludzie po rekach caluja te osobe jak nie to jada po takim delikwencie, a prawda jest taka ze nie ma ludzi nie omylnych Day Trading czy Long Term Trading to nadal SPEKULACJA - prawdopodobienstwo moze wieksze niz w kasynie ale nadal to tylko procentowa szansa na to ze cos stanie sie tak jak owa osoba przewiduje...
Nowy nei nagania na spadki caly czas, ale jak zaczyna o nich pisac to znaczy ze faktycznie sie one zblizaja...
dziennie czytam to forum od deski do deski i jak ktos trafi z prognoza to ludzie po rekach caluja te osobe jak nie to jada po takim delikwencie, a prawda jest taka ze nie ma ludzi nie omylnych Day Trading czy Long Term Trading to nadal SPEKULACJA - prawdopodobienstwo moze wieksze niz w kasynie ale nadal to tylko procentowa szansa na to ze cos stanie sie tak jak owa osoba przewiduje...
Nowy nei nagania na spadki caly czas, ale jak zaczyna o nich pisac to znaczy ze faktycznie sie one zblizaja...
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2014, 13:40 przez xPabloo, łącznie zmieniany 1 raz.
Olać to. Mgielka lepiej napisz jak Kabla widzisz w tej konsoli ; x
Czytam czytam i nic nie rozumiem oczym piszecie. .
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Na edku wahadło góra-dół w okolicach pivota. Na H1 zrobiła się ładna spadająca gwiazda (czy jak się to nazywa), ale spadek został zastrzymany; myślę, że do czasu publikacji danych za godzinę, kiedy to $ się trochę umocni. Ale faktycznie, Kusus może mieć rację co do braku wyraźnych ruchów przed Fed
.

- ZielonaMgielka
- Maniak
Nic specjlanie interesujacego ale 1.6820 wyglada na dosyc mocny poziom podazy.Kusus pisze:Olać to. Mgielka lepiej napisz jak Kabla widzisz w tej konsoli ; x
Aktualnie bardziej jestem za wzrostami poki wsparcie trzyma ale offer @ 1.6820 nie wyglada zle

https://www.tradingview.com/x/1wuwAvc1/
Znaczy się trzymasz kilkunastodniową S z 1890, pomimo zjazdu o 80 pkt i teraźniejszego powrotu na 188x.Nowy123 pisze:zalezy jaki masz horyzont czasowy gry jakie pozycje duze itp ja juz z 877 S 875 do przoduplus stara z 90 65 68 mam jeszcze te chce zamknac na krotki term nie dlugo z zyskiem
O jakim zarobku mowa...

Zaryzykyje szybki skalp na edku tp 13838
ZielonaMgielka pisze:Nie Nowy. Tego desperackiego potoku slow nie da sie czytac.Nowy123 pisze:dobrze wiesz o czym pisze ale z braku argumentow najlepiej napisac ze sie nie rozumie belkotu hahaha
desperackiego dobre dobre oki nie wazne,
wazne ze tym razem prognoza nie wyszla na SP500 na krotki termin i jest o czym pisac, a wczeniejszych wejsc zyskow i prognoza z s na DAx 9730 9700 9800 czy z SP500 1850 1890 nie pamieta nie wspominajac o poziomach i schortowaniu w dniu FEDu po HT na SP500 na niższych poziomach, wykresow mi sie nie chce starych szukac...
spoko nie udalo sie tym razem z analiza z wczoraj i to najważniejsza

moze sie tez nie uda tym razem z shortami USD pod fed tez bedzie o czym pisac