DayTrading: Czwartek 24.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 25 kwie 2014, 00:00

Wzrost
13
42%
Bez zmian
5
16%
Spadek
13
42%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 24.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

niemiaszek pisze:OPTIONS: FX: Option expiries for today's NY cut 1000ET. Large(L), Very
Large(VL), update :!:
* Euro-dollar; $1.3725, $1.3775, $1.3785, $1.3790, $1.3800, $1.3840,
$1.3855-60(VL), $1.3900
* Euro-sterling; stg0.8200, stgt0.8295-0.8300(L)
no to mogą być fajerwerki przed 16...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
pewex
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: pewex »

Nowy1,
od jakiegos czasu sledze to forum i musze przyznac ze jestes jednym z sensowniejszych gosci tutaj - rzeczowo i na temat, warte uwagi linki itp. A gdybysmy zawsze mieli racje... to przeciez nie zawracalibysmy sobie dupy wypalaniem oczu przed monitorem, lecz zeglowali przez tropiki ze szklaneczka w reku w dobrym towarzystwie. Dzieki i pozdro
„Nie mieszajmy myślowo dwóch różnych systemów walutowych. Nie bądźmy Peweksami.”

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: NieBedeSpamowal »

Jak wielkie wahania na edku przewidujecie na
USD
Core Durable Goods Orders m/m
0.6% 0.1%
USD
Unemployment Claims
?????????????????????

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

NieBedeSpamowal pisze:Jak wielkie wahania na edku przewidujecie na
USD
0.6% 0.1%
USD
Unemployment Claims
?????????????????????
może być skok do 3860-3880 bo ostatnio edek takimi dziwnymi skokami chodzi a gdyby zleciał poniżej 3800 to zapominamy chwilowo o eLkach
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Nowy123 pisze:
ZielonaMgielka pisze:
Nowy123 pisze:dobrze wiesz o czym pisze ale z braku argumentow najlepiej napisac ze sie nie rozumie belkotu hahaha
Nie Nowy. Tego desperackiego potoku slow nie da sie czytac.

desperackiego dobre dobre oki nie wazne,

wazne ze tym razem prognoza nie wyszla na SP500 na krotki termin i jest o czym pisac, a wczeniejszych wejsc zyskow i prognoza z s na DAx 9730 9700 9800 czy z SP500 1850 1890 nie pamieta nie wspominajac o poziomach i schortowaniu w dniu FEDu po HT na SP500 na niższych poziomach, wykresow mi sie nie chce starych szukac...

spoko nie udalo sie tym razem z analiza z wczoraj i to najważniejsza :))))

moze sie tez nie uda tym razem z shortami USD pod fed tez bedzie o czym pisac :lol: :lol:
Nie rob z siebie ofiary.

Od wielu miesiecy grasz shorty na rynku byka twierdzac ze to szybka kasa na rynku ktory "nie ma prawa" isc wyzej, bo Taper, bo FED, bo Chiny, bo Apple...
Najlepsze jest to ze rynek ciagle pnie sie w gore a ty zarabiasz ta latwa kase...
Gratuluje i zwyczajnie zazdroszcze :564:

Ja sobie zdaje sprawe z tego ze szczytobrancow na tym forum jest znacznie wiecej i nie przysporzy mi to sympati :)
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2014, 14:14 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

xPabloo pisze:ja tam rozumiem o czym on pisze...

dziennie czytam to forum od deski do deski i jak ktos trafi z prognoza to ludzie po rekach caluja te osobe jak nie to jada po takim delikwencie, a prawda jest taka ze nie ma ludzi nie omylnych Day Trading czy Long Term Trading to nadal SPEKULACJA - prawdopodobienstwo moze wieksze niz w kasynie ale nadal to tylko procentowa szansa na to ze cos stanie sie tak jak owa osoba przewiduje...

Nowy nei nagania na spadki caly czas, ale jak zaczyna o nich pisac to znaczy ze faktycznie sie one zblizaja...
luz wazne ze ostatnia analiz na SP500 wczorajsz nie wyszla :)))

tak jak to ze pisalem o L na DAx pod domykanie luki tu nie bylo mowy o S wtedy jak i wcześniej gdy SP500 robilo nowe a racze staralo sie robic szczyty DAX byl w tyle przez Ukraine tez pisalem o L ze DAx powinien odrobic ok nie wazne :)))

wazne ze sie nie udala wczorajasz prognoza ...... :564: :564:

chyba jedynie musze przeprosic ze jest sie nieomylnym i nie wszystko sie sprawdza

wczeniej napisalem ze sobie dzis gram pod domykanie luki na SP500 i barszcz Ukrainski ktory chyba sie na DAX ujawnil

i przestaje co cokolwiek wklejać z analiz bo to nie ma sensu jak i ograniczę pisanie co, gdzie otwieram itd

pozd

-- Dodano: czw 24-04-2014, 14:10 --
ZielonaMgielka pisze:[quote="Nowy1e="ZielonaMgielka"]
Nowy123 pisze:dobrze wiesz o czym pisze ale z braku argumentow najlepiej napisac ze sie nie rozumie belkotu hahaha
Nie Nowy. Tego desperackiego potoku slow nie da sie czytac.

desperackiego dobre dobre oki nie wazne,

wazne ze tym razem prognoza nie wyszla na SP500 na krotki termin i jest o czym pisac, a wczeniejszych wejsc zyskow i prognoza z s na DAx 9730 9700 9800 czy z SP500 1850 1890 nie pamieta nie wspominajac o poziomach i schortowaniu w dniu FEDu po HT na SP500 na niższych poziomach, wykresow mi sie nie chce starych szukac...

spoko nie udalo sie tym razem z analiza z wczoraj i to najważniejsza :))))

moze sie tez nie uda tym razem z shortami USD pod fed tez bedzie o czym pisac :lol: :lol:[/quote]

Nie rob z siebie ofiary.

Od wielu miesiecy grasz shorty na rynku byka twierdzac ze to szybka kasa na rynku ktory "nie ma prawa" isc wyzej, bo Taper, bo FED, bo Chiny, bo Apple...
Najlepsze jest to ze rynek ciagle pnie sie w gore a ty zarabiasz ta latwa kase...
Gratuluje i zwyczajnie zazdroszcze :564:[/quote]

to sie zdecyduj albo desperat albo ofiara bo moje Shorty kiedy mowie ze biore czy zberam co po nich nastepowalo pozniej tego juz nie pamietasz ale ok i ile z S sie wyjmowalow krotkim czasie...

wiec zbieraj L na SP500 pod korekt a ja bede zbieral S jak pisale z tych poziomow i luz

wazne ze sie wczorjasz analiza nie sprawdzila :lol: :lol:

gram pod domkniecie luki na SP500 i pod Ukrainski Barszcz jak sie nie sprawdzi spokojnie bedziesz mial o czym pisać :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2014, 14:14 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

lukpiasek pisze:
NieBedeSpamowal pisze:Jak wielkie wahania na edku przewidujecie na
USD
0.6% 0.1%
USD
Unemployment Claims
?????????????????????
może być skok do 3860-3880 bo ostatnio edek takimi dziwnymi skokami chodzi a gdyby zleciał poniżej 3800 to zapominamy chwilowo o eLkach
Mysle podobnie

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

ZielonaMgielka pisze:

Gratuluje i zwyczajnie zazdroszcze :564:

Ja sobie zdaje sprawe z tego ze szczytobrancow na tym forum jest znacznie wiecej i nie przysporzy mi to sympati :)
popatrz na to z drugiej strony gdyby nie to kółko wzajemnej adoracji (zakładając że grają jak piszą na real) to nie było by komu kasiorki zabierać :mrgreen: cieszmy się że są ludzie którzy tak łatwo oddają kasę bo im się wydaje że czytając fajne linki albo screeny albo słuchając papki medialnej potrafią odczytać tym sposobem "gre popytu i podaży" :mrgreen: :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Kabel i górne cienie na M15 (3xH1), byki nie mają siły poprawiac maxów..., Edek przyklejony do TL.... do piekła z nimi!!!
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2014, 14:27 przez cajto, łącznie zmieniany 1 raz.

NieBedeSpamowal
Gaduła
Gaduła

Ja własnie pusciłem S na edku, wierze, ze to mi się opłaci bo przed chwilą był lekki spadek... jakby miało strzelic w góre to by to zrobiło wczesniej ;p

Zablokowany