Nie smuce się tylko twoja osoba mnie strasznie irytuje, jak wchodze na inne dzienniki widze to samo.... POCHWALIŁEM SIĘ PUBLICZNIE.... Prosze cię. Napisałem ze wziął z rynku kilka moich pensji czy to chwalenie się? Nie chwale się czyjąś kasą, pokazuje ciekawe wejście i tamten post był tylko w takim celu. POKAZANIE WEJŚCIA I WYJŚCIA. Dla ciebie liczy się tylko hajs to sam go rób a nie wymagaj od innych pokazywania ile zarobili. Mój kolega na pewno nie jest paranoikiem, nie chce to nie pisze ile zarobił. Nie każdy musi pisać na forum że zarabia na najnowsze AUDI, BMW, Mercedesa czy jak twój przyjaciel "na auto w którym napewno będzie rozpoznawalny w całej PL"Kimkolwiek pisze:Rabol nie smuc sie tak wszyscy jestesmy wielka forexowa rodzina. Ten twoj kolega to jakis paranoik nikt nie wie jak sie nazywa i gdzie mieszka nawet adresu IP nie znamy wiec po co sie tak zasrywac? Jezeli juz sie publicznie pochwaliles ze zarobil tyle kasy ze fju fju to se z ciekawoaci zapytalem ile przecie nikt go nie okradnie na tej podstawie kurde balans. Rozumisz?
JEŻELI BY CHCIAŁ ŻEBYM NAPISAŁ ILE ZAROBIŁ TO BY POWIEDZIAŁ... Rozumisz?Jezeli juz sie publicznie pochwaliles ze zarobil tyle kasy ze fju fju to se z ciekawoaci zapytalem ile przecie nikt go nie okradnie na tej podstawie kurde balans. Rozumisz?
EDIT:
Tamto wejście było ze strefy na d1, potwierdzone 2x FIBO z różnych ruchów, potwierdzone jeszcze wsparciem ktore stalo sie oporem na h1 i zrobienie sufitu na w okolicach 1329. Dla niego pojscie powyzej negowało całą analizę.