Myślę że kolejny tydzień po przespanych nockach też spędzę u niego ale już będe grał razem z nim na tym koncie

Kulfon pisze:Hm mi to wyglada na dymanie stref S/D z wyższych interwałówTylko nie do konca wiem jak
KIMKOLWIEK bez komentarza... Co cię to obchodzi? zgarnął kilka fajnych moich pensji. Dla mnie mógłby zgarnąć nawet 100zł, chodzi o wyjście i wejście nie o kasę.Kimkolwiek pisze:Ile kasy zgarnal? Bo to mnie najbardziej interesuje.
Ja też jestem ciekawRobol pisze:...bo chyba nikogo innego to nie interesuje
Jakbyś widział swoich kilka wypłat miesiecznych na zysku tez bys krzyczal zeby zamykal bo mu zysk moze spierdzielic...... a skad wiesz ze 5k a nie 8? Kimkolwiek prosze nie pisz na moim dzienniku bo naprawde twój off-top jest najgorszy z możliwych.Kimkolwiek pisze:Robal pisales ze jak zobaczyles jego zagranie to krzyczales zaby juz zamykal. Wiec zwykle dobre zagranie nie wywoluje takich emocji. Dlatego pytam ile siana bylo na stole. Teraz widze ze okolo 5k zl wiec calkiem calkiem
@Robol zachowujesz się przynajmniej dziecinnie i śmiesznie. Od samego początku najeżdżasz na Kim mimo, że nie napisał nic dziwnego... Każdy tutaj liczy na hajs i po prostu był ciekawy ile wyrwał Twój kolega $$. I sądzę, że pytał nie dlatego, że "zazdrościł" ale raczej żeby popodziwiać lub pogratulować. Ja lubię również słuchać o ludziach sukcesu. Większość jeździ po KIM mimo, że nie pisze nic obraźliwego ani złego. Idziesz za tłumem, a to źle świadczy o Tobie. Miej swoje zdanieRobol pisze:Jakbyś widział swoich kilka wypłat miesiecznych na zysku tez bys krzyczal zeby zamykal bo mu zysk moze spierdzielic...... a skad wiesz ze 5k a nie 8? Kimkolwiek prosze nie pisz na moim dzienniku bo naprawde twój off-top jest najgorszy z możliwych.Kimkolwiek pisze:Robal pisales ze jak zobaczyles jego zagranie to krzyczales zaby juz zamykal. Wiec zwykle dobre zagranie nie wywoluje takich emocji. Dlatego pytam ile siana bylo na stole. Teraz widze ze okolo 5k zl wiec calkiem calkiem
BFX
Ok napisze tutaj
Może dla ciebie zachowuje się dziecinnie. Od wielu razu specjalnie przekręca Robol na ROBAL co mnie niesamowicie irytuje. Dla mnie ważniejsza jest pasja i słuszność wejść niż kasa. Kasa przyjdzie po drodze. Poprostu mój dziennik jest w celu nauki a nie w celu liczenia kasy innych. ludzie sukcesu na FX rzadko zakładaja dzienniki bo wolą w ciszy i spokoju zarabiać. I nie od samego początku po nim jade. Czy napisałem że pisze źle lub obraźliwie? Pytania o nie moją kasę są idiotyczne. Dlatego mój kolega poprosił mnie o zasłoniecie lotów żeby nie było wiadomo ile zarobił. Na początku odpisywałem mu normalnie ale specjalne przekręcenia i trolling w jego wykonaniu nie jest dla mnie już zabawny. tyle w temacie. Jakoś z innym OFF-TOPEM nie mam problemu.lucek pisze:@Robol zachowujesz się przynajmniej dziecinnie i śmiesznie. Od samego początku najeżdżasz na Kim mimo, że nie napisał nic dziwnego... Każdy tutaj liczy na hajs i po prostu był ciekawy ile wyrwał Twój kolega $$. I sądzę, że pytał nie dlatego, że "zazdrościł" ale raczej żeby popodziwiać lub pogratulować. Ja lubię również słuchać o ludziach sukcesu. Większość jeździ po KIM mimo, że nie pisze nic obraźliwego ani złego. Idziesz za tłumem, a to źle świadczy o Tobie. Miej swoje zdanieRobol pisze:Jakbyś widział swoich kilka wypłat miesiecznych na zysku tez bys krzyczal zeby zamykal bo mu zysk moze spierdzielic...... a skad wiesz ze 5k a nie 8? Kimkolwiek prosze nie pisz na moim dzienniku bo naprawde twój off-top jest najgorszy z możliwych.Kimkolwiek pisze:Robal pisales ze jak zobaczyles jego zagranie to krzyczales zaby juz zamykal. Wiec zwykle dobre zagranie nie wywoluje takich emocji. Dlatego pytam ile siana bylo na stole. Teraz widze ze okolo 5k zl wiec calkiem calkiem
BFX
Ok napisze tutajPozdro