nie bardzo... opisałem to co widziałem choć to nie do końca było zgodne z moim wczorajszym scenriuszem :DavidFx pisze:spadła Ci filiżanka z wrażenia
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p675008
któremu przedłużyłem ważność o godzine
nie bardzo... opisałem to co widziałem choć to nie do końca było zgodne z moim wczorajszym scenriuszem :DavidFx pisze:spadła Ci filiżanka z wrażenia
tak było przyszedł gościu do biura Barclays Banku odpalił kompa i zaczął klikać myszką buy buy buypkubiu pisze:co takie wybicie na edku - cos było?
Bankstera zna juz dane, beda lepsze, ale juz 30 pipsow zrobili wiec jeszcze podejrzewam ze z 20 machna tak do 1.3850~ tam sie zaczailem z eSka pierwsza mala, wieksza na domkniecie luki sl wszystkich 1.3910kera.p pisze:Na razie Edward Up wystrzelił - ciekawe dane PMI o 9 i to z poszczególnych krajów dopiero hmmm - może już znają...
To fakt, ale czasem grają przeciwnie po to, by zawrócić punktualnie z danymi.psxor pisze:Bankstera zna juz dane
i piszę to ten co wierzy w spadki kiedy kurs sp rośnie co za hipokryzjaNowy123 pisze:Wiara z inwestowanie to malo ma wspolengoodnosnie tesli napompowanej
![]()
wiare tez mieli CI co widzieli APL po 1500 S za akcje i sie przescigali z podawaniem targetow rekomendacjia skonczylo sie jak skonczylo
![]()
a " wierzyc" to trzeba bylo przy 20 $ 2 lata temu na TEsli a nie przy 200 $
Mam podobne wrazenie, dlatego wale sl mojej pozycji ktora mam na 1.6835 tylko 8 pips wyzej 1.6843 i na 1.6843 oczekujacy buy limit z sl 1.6825, ciekawe co z tego wyjdzieKusus pisze:Tak czysto intuicyjnie....
Jak sie patrze na kabla to wyglada jakby chcialby byc duzo wyzej niz jest obecnie. I mam wrazenie ze po danych bedziemy w kosmosie tylko standardowo przejada sie po stopach 30 pipek nizej.