DayTrading: Środa 23.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 24 kwie 2014, 00:00

Wzrost
15
54%
Bez zmian
3
11%
Spadek
10
36%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 23.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

highend pisze:EUR/AUD wygląda mi na zasięg 1.51 co najmniej (oczywiście buy), zobaczymy po danych co będzie.
edward w tym momencie również UP. Zapewne UP aż do FEDu gdzie znowu zaliczymy zjazd. Dobrze gadam? :d
Uwazaj bo popadasz w syndrom boga :-) objawia sie to tym, ze uwazasz ze kazda twoja decyzja jest bezbledna i ze to co robisz jest banalnie proste :-)

Widac to po twoich postach a mowie o tym bo to prosta droga do mc :-)

Kabel. Wyszedlem z s na stracie, wszedlem w l i sie obsunelo :-) mam waski stop i zobaczymy co dane przyniosa :-)

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

highend pisze:EUR/AUD wygląda mi na zasięg 1.51 co najmniej (oczywiście buy), zobaczymy po danych co będzie.
edward w tym momencie również UP. Zapewne UP aż do FEDu gdzie znowu zaliczymy zjazd. Dobrze gadam? :d
Bardzo duzo ludzi wierzy w domkniecie luki i laduja sie w L po same jaja na edku, dlatego moze tu byc spore rozczarowanie, zjazd jakis srogi, i zamkniecie luki za jakis czas dluzszy. Tez biore to pod uwage, bo jak zamkniemy luke to pekna wazne poziomy i wtedy bedzie parcie na 1.40 znowu a taka wizja mi sie nie podoba

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

psxor pisze:
kera.p pisze:Na razie Edward Up wystrzelił - ciekawe dane PMI o 9 i to z poszczególnych krajów dopiero hmmm - może już znają...
Bankstera zna juz dane, beda lepsze, ale juz 30 pipsow zrobili wiec jeszcze podejrzewam ze z 20 machna tak do 1.3850~ tam sie zaczailem z eSka pierwsza mala, wieksza na domkniecie luki sl wszystkich 1.3910

jeżeli znaja dane to raczej bedą słabe wyścigając leszczy w zasadzkę na by- zaraz sie przekonamy
chciwość jest dobra

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Kusus pisze:
Uwazaj bo popadasz w syndrom boga :-) objawia sie to tym, ze uwazasz ze kazda twoja decyzja jest bezbledna i ze to co robisz jest banalnie proste :-)

Kabel. Wyszedlem z s na stracie, wszedlem w l i sie obsunelo :-) mam waski stop i zobaczymy co dane przyniosa :-)
Poczekaj na wybicie szczytu, gdzie Ci sie spieszy :p do mc ?:p

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

psxor pisze:
Kusus pisze:

Poczekaj na wybicie szczytu, gdzie Ci sie spieszy :p do mc ?:p
Eee... czekam cierpliwie. Stop przy 1.6800 a kolejny buy zalapie jak peknie 1.6846. Zanegowaniem tego bedzie spadek ponizej sl i tam mam oczekujace s'ki.

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Jak bym gral Swoja wizja pod dane i ruchu przed danymi to bym sprzedal wlasnie edka po cenie spot pod gorsze dane

Edit: bylo widac 2-3 min przed ze beda gorsze, dziwi mnie w takim razie ruch od rana, jakies banki musialy po 1.3820-25 w L powchodzic.

Jeszcze niech beda gorsze z niemiec to zlecimy w koncu ponizej 1.3780
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2014, 09:05 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Bardzo mi pasuja obydwie wizje ;) czekam na dane z niemiec a raczej 2 min przed danymi jak kirs bedzie lecial w dol to sie dolacze do edka. Mysle ze na przebicie 1.3780 oczekujaca eSka bedzie odpowiednia

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

czy da się zalogować do tradingview teraz bo mi jakiś błąd wyskakuje że coś tam robią bleble.. ?

"We are doing some brief daily maintenance, or rolling out our daily update. We'll be back really soon, thanks for your patience!" od kilku dni tak mam
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2014, 09:12 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

lukpiasek pisze:
czy da się zalogować do tradingview teraz bo mi jakiś błąd wyskakuje że coś tam robią bleble.. ?

"We are doing some brief daily maintenance, or rolling out our daily update. We'll be back really soon, thanks for your patience!"
jestem caly czas zalogowany i wsztstko u mnie dziala
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany