DayTrading: Czwartek 17.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 17.04.2014
To ja już nie wiem.... Chyba w takim razie kasowego nie mam.
Na mForex jest de30... Na markets.com jest dax30-jun14
Różnią sie o jakieś 15 punktów, ten z jun14 ma więcej. Ten drugi to futy, a ten pierwszy jaki? Oba działają teraz...
Dobra, jest luka na kasowym. Widzę.... Czyli zamykamy i na dół, tak?
A czy ta luka przypadkiem już nie jest domknięta knotami?
Na mForex jest de30... Na markets.com jest dax30-jun14
Różnią sie o jakieś 15 punktów, ten z jun14 ma więcej. Ten drugi to futy, a ten pierwszy jaki? Oba działają teraz...
Dobra, jest luka na kasowym. Widzę.... Czyli zamykamy i na dół, tak?
A czy ta luka przypadkiem już nie jest domknięta knotami?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
w obecnych czasach wśród naukowców popularne jest twierdzenie, że jeśli planeta znajduje się w specjalnej strefie gdzie woda ma 3 stany skupienia to jest bardziej prawdopodobne niż nie jest że komety dostarczyły tam tą substancjęZielonaMgielka pisze:W koncu jakis ciekawy post

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p673804
dlatego ma tyle postów już go dawno przejrzałem , tylko niby fajne linki wkleja z zerohedge żeby pro wyglądać
to już adriano z którego nabija sie pół forum w jurnalu ma więcej klasy bo przynajmniej screeny pokazuje że łapie po 2pipsy i kasę z konta wypłaca co transakcje
i teraz nie wiadomo czy zamknął ze stratą trzyma czy co bo nigdy sl nie podaje wiec to pic na wodę nawet na demo tej pozycji nie otworzył tylko tak gada codziennie a nóż się uda złapać górkę i obwieścić światu jakim to się prokozakiem nie jestnowy123 pisze:gdyby ne dane z CHIN iS na KANGURA to bym smialo bral L na niego po podbicie indeksow na AZJI pod SP500
-- Dodano: wt 15-04-2014, 21:20 --
mam i S po 36 na DT SP500 na futach czekamy co zrobia na koniec

dlatego ma tyle postów już go dawno przejrzałem , tylko niby fajne linki wkleja z zerohedge żeby pro wyglądać

to już adriano z którego nabija sie pół forum w jurnalu ma więcej klasy bo przynajmniej screeny pokazuje że łapie po 2pipsy i kasę z konta wypłaca co transakcje

Ostatnio zmieniony 17 kwie 2014, 20:35 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- ZielonaMgielka
- Maniak
Zakladajac ze szukamy zycia podobnego do tego na Ziemi. Za 4-5 lat bedziemy mieli nowego goscia na orbiciepr7emo pisze:w obecnych czasach wśród naukowców popularne jest twierdzenie, że jeśli planeta znajduje się w specjalnej strefie gdzie woda ma 3 stany skupienia to jest bardziej prawdopodobne niż nie jest że komety dostarczyły tam tą substancjęZielonaMgielka pisze:W koncu jakis ciekawy post

http://en.wikipedia.org/wiki/James_Webb_Space_Telescope
-
- Gaduła
Nie wiem jak gra Nowy i w sumie jego sprawa, dodatkowo bardzo cenie sobie jego analizy i nie ukrywam, że z wielu wskazówek skorzystałem i coś tam wpadło dzięki temu na rachunek, ale po akcjach z początku tygodnia mam wrażenie i widać to jakby z wykresów, że rynek chce zrobić przynajmniej "świąteczne" szczyty na mniejszej płynności, a drugie wrażenie to takie, że przez granie na S w tym momencie zaczęła się gra życzeniowa Nowego, nie typowa według reguł i analizy jak wcześniej.lukpiasek pisze:blueeyes22 pisze:Nowy123, gdzie ustawiasz SL dla swoich pozycji, bo rozumiem, że grasz na dłuższy termin i Cię takie wahania nie interesują zbytnio, ale jakiś poziom chyba jest co podniesie Ci ciśnienie, że koncepcja zagrożona?
on gra na demo to go wszystko rybkaciągle es wali na wzrostach i po pachy urobiony jest wiec to musi byc demo dema
a czesem to sie zastanawiam czy wogóle pozycje otwiera na tym demo czy tylko tak posty sobie pisze
a i zobacz jeszcze on zawsze te swoje wirtualne pozycje eS ma złapane prawie co do punktu(pipsa) na samym szczycie kazdy z nas gra i wie jak trudno złapać szczyt szczytów otwierając tylko jedną pozycje chyba że się robi piramidkę na demo co jeden punkt wtedy można zawsze trafić coś
Zakladajac ze szukamy zycia podobnego do tego na Ziemi. Za 4-5 lat bedziemy mieli nowego goscia na orbicieZielonaMgielka pisze:w obecnych czasach wśród naukowców popularne jest twierdzenie, że jeśli planeta znajduje się w specjalnej strefie gdzie woda ma 3 stany skupienia to jest bardziej prawdopodobne niż nie jest że komety dostarczyły tam tą substancjępr7emo pisze:W koncu jakis ciekawy post

http://en.wikipedia.org/wiki/James_Webb_Space_Telescope[/quote]
oo ladnie to bedzie po HABELKU ciekwy "instrument" dzieki ktoremu latwiej bedzie przeszukiwac ten wielki Wszechświat
a jednak sapinka tydzien miala wzrostowy
Spokojnych i rodzinnych Świąt !!!

Spokojnych i rodzinnych Świąt !!!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie chce dolewac oliwy do ognia ale ZH nie jest profesjonalnym i obiektywnym serwisem. Tyler Durden to zadeklarowany niedzwiedz a serwis gosci glownie ludzi pokroju preppers-ow.lukpiasek pisze: dlatego ma tyle postów już go dawno przejrzałem , tylko niby fajne linki wkleja z zerohedge żeby pro wyglądać
-- Dodano: 17 kwie 2014, 20:42 --
Sama procedura inicjacji tego instrumentu budzi ogromny szacunek do muzgow pracujacych nad nimNowy123 pisze: oo ladnie to bedzie po HABELKU ciekwy "instrument" dzieki ktoremu latwiej bedzie przeszukiwac ten wielki Wszechświat

Moze w koncu uda sie zajrzec w "jadro" drogi mlecznej

teraz to nawet nowy widzi że szczyt mogą wybić było takim mądrym być na dole przy 1800pr7emo pisze:

ta medialna papka ale dobrze niech teraz naganiają na wzrosty

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem