DayTrading: Czwartek 17.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 kwie 2014, 00:00

Wzrost
18
58%
Bez zmian
2
6%
Spadek
11
35%

Liczba głosów: 31

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 17.04.2014

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

Nowy123 pisze:ladnie to bedzie po HABELKU ciekwy "instrument" dzieki ktoremu latwiej bedzie przeszukiwac ten wielki Wszechświat
oni chcą mieć na tyle czuły instrument by wyodrębnić pierwiastki na planecie, gdy planeta nie przysłania gwiazdy, lecz znajduje się za gwiazdą lekko wychylona
myślę że odnalezienie tlenu na dalekich planetach to kwestia 3-4 generacji teleskopów max

-- Dodano: czw 17-04-2014, 20:45 --
lukpiasek pisze:
pr7emo pisze::lol:
teraz to nawet nowy widzi że szczyt mogą wybić było takim mądrym być na dole przy 1800 :mrgreen: :564:
ta medialna papka ale dobrze niech teraz naganiają na wzrosty :mrgreen:
ta nagonka medialna jest równie wiarygodna i przekonująca jak dane fundamentalne :wink:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

blueeyes22 pisze:
lukpiasek pisze:
blueeyes22 pisze:Nowy123, gdzie ustawiasz SL dla swoich pozycji, bo rozumiem, że grasz na dłuższy termin i Cię takie wahania nie interesują zbytnio, ale jakiś poziom chyba jest co podniesie Ci ciśnienie, że koncepcja zagrożona?

on gra na demo to go wszystko rybka ;) ciągle es wali na wzrostach i po pachy urobiony jest wiec to musi byc demo dema :mrgreen: a czesem to sie zastanawiam czy wogóle pozycje otwiera na tym demo czy tylko tak posty sobie pisze :p

a i zobacz jeszcze on zawsze te swoje wirtualne pozycje eS ma złapane prawie co do punktu(pipsa) na samym szczycie kazdy z nas gra i wie jak trudno złapać szczyt szczytów otwierając tylko jedną pozycje chyba że się robi piramidkę na demo co jeden punkt wtedy można zawsze trafić coś :wink:
Nie wiem jak gra Nowy i w sumie jego sprawa, dodatkowo bardzo cenie sobie jego analizy i nie ukrywam, że z wielu wskazówek skorzystałem i coś tam wpadło dzięki temu na rachunek, ale po akcjach z początku tygodnia mam wrażenie i widać to jakby z wykresów, że rynek chce zrobić przynajmniej "świąteczne" szczyty na mniejszej płynności, a drugie wrażenie to takie, że przez granie na S w tym momencie zaczęła się gra życzeniowa Nowego, nie typowa według reguł i analizy jak wcześniej.

sluchaj trola mam go w ignorach by pajac oka nie meczyl :lol: :lol: :lol:

i mnie ciesz jego slowka bo zazdrość przemawia przez kolesia i nic wiecej nie po to sie spedza tyle czasu na wykresach :)))
ale mu moge cos dac by jego trollowanie sie skonczylo
ten screen robilem nie dawno dla jemu podobnemu pacjetowi bo sie tez nie chcial odczepic :lol: :lol: :lol: ale pozniej juz zamilkł
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

ZielonaMgielka pisze:
lukpiasek pisze: dlatego ma tyle postów już go dawno przejrzałem , tylko niby fajne linki wkleja z zerohedge żeby pro wyglądać :P
Nie chce dolewac oliwy do ognia ale ZH nie jest profesjonalnym i obiektywnym serwisem. Tyler Durden to zadeklarowany niedzwiedz a serwis gosci glownie ludzi pokroju preppers-ow.

dziennie 3 miliony użytkowników tam zagląda żeby utwierdzić sie w przekonaniu że ich shorty zaczną zarabiać np: taki nowy123 :mrgreen:
3 miliony dawców kapitału przydałby sie serwis naganiajacy na wzrosty mielibyśmy fajny i bardziej prawdziwy wskaźnik nastrojów rynkowych :D może zrobie konkurencje moim blogiem Tylerowi :564: :mrgreen: będę tylko grał odwrotnie :wink:

jesli to twoje pokaż nam wykres s&p dax i uj zobaczymy co tam kisisz ;) choć wątpie czy to twoje wykresy jak ty nic prawie o nzd nie piszesz tylko sp w kółko
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2014, 20:53 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

[quote="ZielonaMgielkauote="lukpiasek"]
dlatego ma tyle postów już go dawno przejrzałem , tylko niby fajne linki wkleja z zerohedge żeby pro wyglądać :P[/quote]

Nie chce dolewac oliwy do ognia ale ZH nie jest profesjonalnym i obiektywnym serwisem. Tyler Durden to zadeklarowany niedzwiedz a serwis gosci glownie ludzi pokroju preppers-ow.

-- Dodano: 17 kwie 2014, 20:42 --
Nowy123 pisze: oo ladnie to bedzie po HABELKU ciekwy "instrument" dzieki ktoremu latwiej bedzie przeszukiwac ten wielki Wszechświat
Sama procedura inicjacji tego instrumentu budzi ogromny szacunek do muzgow pracujacych nad nim :)
Moze w koncu uda sie zajrzec w "jadro" drogi mlecznej :564:[/quote]

szkoda ze tak malo filmow dokumentalnych jest ostnio ogladalem temat BETELGEZY supernowej ktore jes wmiare blisko nas i na wykonczeniu jak wybuchnie to bedzemy miec drugi ksiezyc :) przez miesac :)

chcialbym zeby to sie za mojego - naszeg ozycia stalo efek bedzie powalajacy

Awatar użytkownika
ZielonaMgielka
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ZielonaMgielka »

Nowy123 pisze:szkoda ze tak malo filmow dokumentalnych jest ostnio ogladalem temat BETELGEZY supernowej ktore jes wmiare blisko nas i na wykonczeniu jak wybuchnie to bedzemy miec drugi ksiezyc :) przez miesac :)

Dokladnie. To i kometa Halleya :)

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

Nowy123 pisze:[ efek bedzie powalajacy
taki mega sylwester
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nowy123 pisze:szkoda ze tak malo filmow dokumentalnych jest ostnio ogladalem temat BETELGEZY supernowej ktore jes wmiare blisko nas i na wykonczeniu jak wybuchnie to bedzemy miec drugi ksiezyc :) przez miesac :)

seria "Kosmos" jest fajna albo z Morganem Freemanem http://video.anyfiles.pl/videoblog/mbkasek/21576

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

ZielonaMgielka pisze:

Dokladnie. To i kometa Halleya :)

dokladnie.. efek by byl zniewalajacy jak i te odleglosci i czas na ich przebcie pokazuje jakimi malymi istotami jestesmy w raz z nasz planetka :) :) temat rzeka :)

-- Dodano: czw 17-04-2014, 20:58 --
pr7emo pisze:

seria "Kosmos" jest fajna albo z Morganem Freemanem http://video.anyfiles.pl/videoblog/mbkasek/21576
tek ogladalem polecam tez to

http://www.youtube.com/watch?v=MBxgDoMImWA

pare odcinkow :)

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nowy123 pisze:tek ogladalem polecam tez to

http://www.youtube.com/watch?v=MBxgDoMImWA

pare odcinkow :)
Francuzi robią dobre dokumenty, dużo szczegółów prezentują w tych materiałach