DayTrading: Czwartek 17.04.2014
Re: Odp: DayTrading: Czwartek 17.04.2014
Cze.Nie bardzo zrozumialem zamkniecie luki na twoich wykresach.mozesz w skrócie cos wiecej napiasac.dzięki
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Re: DayTrading: Czwartek 17.04.2014
volumenk swoje mowi a wlasnie opor czeka i sie okaze jakie obroty beda na swieczuni spadkowejharymilloki pisze:Zaraz się jakieś wujek z ameryki spuści na to wszystko

ale nech daja jeszcze te 1865 i na dax 9490 co by zamknac L
-
- Gaduła
Nowy123, gdzie ustawiasz SL dla swoich pozycji, bo rozumiem, że grasz na dłuższy termin i Cię takie wahania nie interesują zbytnio, ale jakiś poziom chyba jest co podniesie Ci ciśnienie, że koncepcja zagrożona?
- harymilloki
- Maniak
Ile to można w sraczu siedzieć ??? Spuszczać tą wodę 

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
ja teraz to Dt ciupie jedynie S mama z 1890 i trzymam zabezpieczone na zysk SLblueeyes22 pisze:Nowy123, gdzie ustawiasz SL dla swoich pozycji, bo rozumiem, że grasz na dłuższy termin i Cię takie wahania nie interesują zbytnio, ale jakiś poziom chyba jest co podniesie Ci ciśnienie, że koncepcja zagrożona?
a na wahaniach tez gram jak na dax liczac ze zamkna luke dzis

SL zalezy jakie pozycje i na jakich poziomach - wspraciach czy oporach w zaleznosci od ryzyka gdzie sie gra

Ja u siebie nie mam luki na daxie... Możesz pokazać?Nowy123 pisze: a na wahaniach tez gram jak na dax liczac ze zamkna luke dzis![]()
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
harymilloki pisze:Ile to można w sraczu siedzieć ??? Spuszczać tą wodę
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
nie duzo brakuje
-- Dodano: czw 17-04-2014, 20:15 --
kolego na kasowymhighend pisze:Ja u siebie nie mam luki na daxie... Możesz pokazać?Nowy123 pisze: a na wahaniach tez gram jak na dax liczac ze zamkna luke dzis![]()

na futach tylko po weekendzie

-- Dodano: czw 17-04-2014, 20:16 --
http://stooq.pl/q/?s=^dax&c=5m&t=c&a=ln&b=1
blueeyes22 pisze:Nowy123, gdzie ustawiasz SL dla swoich pozycji, bo rozumiem, że grasz na dłuższy termin i Cię takie wahania nie interesują zbytnio, ale jakiś poziom chyba jest co podniesie Ci ciśnienie, że koncepcja zagrożona?
on gra na demo to go wszystko rybka

a i zobacz jeszcze on zawsze te swoje wirtualne pozycje eS ma złapane prawie co do punktu(pipsa) na samym szczycie kazdy z nas gra i wie jak trudno złapać szczyt szczytów otwierając tylko jedną pozycje chyba że się robi piramidkę na demo co jeden punkt wtedy można zawsze trafić coś

Ostatnio zmieniony 17 kwie 2014, 20:23 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- ZielonaMgielka
- Maniak
W koncu jakis ciekawy post