forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
żeby Ci było łatwiej

forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
atlanticos pisze:forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
żeby Ci było łatwiej![]()
lukpiasek pisze:vix
pewnie wgrałeś nowa wesje mt4forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
Tylko że ja nie używam wskaźnikówatlanticos pisze:forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
Tzn. że co, nowe platformy nie obsługują wskaźników?Nowy123 pisze:forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
mo jest nowa wersja MT4 i wszystko w pliku MQL 4 jest t oco bylo normalnie wczeniej dla tego ja mam stara wersje zapisana
Tak robiłem i nic. Nie widać ich na liście.ajot pisze:pewnie wgrałeś nowa wesje mt4forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
teraz wskaźniki wrzucasz nie do mt4/inicators tylko do mt4/MQL4/Indicators
ot i cała tajemnica
Najlepiej to robić z poziomu mt4 w meta edytorze, wczoraj to robiłem i wszystko chodzi...forexnawigator pisze:Tylko że ja nie używam wskaźnikówatlanticos pisze:forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
Nawet kresek już nie rysuje bo mi się nie chce. Ale podgląd świec z większych tf i siatka by mi się przydały. Dziwna sprawa bo jeszcze kilka dni temu wszystko działało a instalowałem windowsa od nowa i już platformy nie widzą żadnych wskaźników wgrywanych
-- Dodano: 17 kwie 2014, 16:56 --
Tzn. że co, nowe platformy nie obsługują wskaźników?Nowy123 pisze:forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
mo jest nowa wersja MT4 i wszystko w pliku MQL 4 jest t oco bylo normalnie wczeniej dla tego ja mam stara wersje zapisana
-- Dodano: 17 kwie 2014, 16:57 --
Tak robiłem i nic. Nie widać ich na liście.ajot pisze:pewnie wgrałeś nowa wesje mt4forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?
teraz wskaźniki wrzucasz nie do mt4/inicators tylko do mt4/MQL4/Indicators
ot i cała tajemnica
dałem ci linka do wykresu poprawiłem nazwę bo to nie xiv tylko vix i jeszcze ochrzan dostałemBOCZEK pisze:słyszeliście coś o tym wskażniku ryzyka XIV ??? gdzie można podejrzeć jego wykres?
wiem ze d1 sie nie zamkła, ale jak się zamknie niżej, to z wcześniejszymie d1 nie bede widział wzrostów
to zrob tak napewno zadziala:forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych
....
Tak robiłem i nic. Nie widać ich na liście.