DayTrading: Czwartek 17.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 kwie 2014, 00:00

Wzrost
18
58%
Bez zmian
2
6%
Spadek
11
35%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 17.04.2014

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?

żeby Ci było łatwiej :mrgreen: :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Zdecydować się nie mogą dziady jedne :)

-- Dodano: czw 17-04-2014, 16:50 --
atlanticos pisze:
forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych wskaźników. Ktoś wie o co chodzi?

:mrgreen: :p
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

mo jest nowa wersja MT4 i wszystko w pliku MQL 4 jest t oco bylo normalnie wczeniej dla tego ja mam stara wersje zapisana

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

lukpiasek pisze:vix

co ty se myslisz, ze z internetu korzystac nie umiem? nie umiem? pytam sie bo to jest forum tematycze, wiec moze ktos cos bedzie wiedział z własnych doswiadczen, a ten mi tu zgoglami wyjezdza.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

pewnie wgrałeś nowa wesje mt4
teraz wskaźniki wrzucasz nie do mt4/inicators tylko do mt4/MQL4/Indicators

ot i cała tajemnica :)

forexnawigator
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: forexnawigator »

atlanticos pisze:

Tylko że ja nie używam wskaźników :P Nawet kresek już nie rysuje bo mi się nie chce. Ale podgląd świec z większych tf i siatka by mi się przydały. Dziwna sprawa bo jeszcze kilka dni temu wszystko działało a instalowałem windowsa od nowa i już platformy nie widzą żadnych wskaźników wgrywanych :563:

-- Dodano: 17 kwie 2014, 16:56 --
Nowy123 pisze:

mo jest nowa wersja MT4 i wszystko w pliku MQL 4 jest t oco bylo normalnie wczeniej dla tego ja mam stara wersje zapisana
Tzn. że co, nowe platformy nie obsługują wskaźników?

-- Dodano: 17 kwie 2014, 16:57 --
ajot pisze:

Tak robiłem i nic. Nie widać ich na liście.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

leenin
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: leenin »

forexnawigator pisze:
atlanticos pisze:

Tylko że ja nie używam wskaźników :P Nawet kresek już nie rysuje bo mi się nie chce. Ale podgląd świec z większych tf i siatka by mi się przydały. Dziwna sprawa bo jeszcze kilka dni temu wszystko działało a instalowałem windowsa od nowa i już platformy nie widzą żadnych wskaźników wgrywanych :563:

-- Dodano: 17 kwie 2014, 16:56 --
Nowy123 pisze:

Tzn. że co, nowe platformy nie obsługują wskaźników?

-- Dodano: 17 kwie 2014, 16:57 --
ajot pisze:

Najlepiej to robić z poziomu mt4 w meta edytorze, wczoraj to robiłem i wszystko chodzi...

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

BOCZEK pisze:słyszeliście coś o tym wskażniku ryzyka XIV ??? gdzie można podejrzeć jego wykres?

wiem ze d1 sie nie zamkła, ale jak się zamknie niżej, to z wcześniejszymie d1 nie bede widział wzrostów
dałem ci linka do wykresu poprawiłem nazwę bo to nie xiv tylko vix i jeszcze ochrzan dostałem :wpale:

czy ja czegoś nie rozumiem czy o co chodzi zlę przeczytałem pytanie ? niech mnie ktoś oświeci bo zaraz :563:
boczek powiedz że sobie jaja robisz ze mnie bo padne ze śmiechu :509:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
ajot
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ajot »

forexnawigator pisze:Ktoś wie może dlaczego w platformach bossafx i fxpro mt4 nie widać wgranych
....
to zrob tak napewno zadziala:
w mt4 menu: Plik/Otwórz folder danych

otworzy ci sie katalog gdzie to jest wejdz w katalog MQL4/Indicators i tam wrzucaj

ten katalog otworz z poziomu MT4 nie przez explorera windows (czy jak sie to tam nazywa)

Zablokowany