Wuza Day trading vol.2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Day trading vol.2

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Kimkolwiek pisze:wuza dlaczego wziales prace za 4500zl zamiast skupic sie na robieniu kasiorki? bywaly tygodnie gdzie zarabiales 20000zl w tydzien.
zacytuje pewnien fragment z filmu:
Those who can - deal; those who can't - teach
czyli co? lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu?
okazuje sie ze FX jest tak stabilnym biznesem niczym Trijodek azotu
Kwot o których piszesz nie będę komentować bo poważni ludzie nie rozmawiają o takich sprawach publicznie :)

Nie chce Cię obrazić więc napiszę Ci tylko tyle..

Każdy ma jakieś ambicje, moje nie kończą się tylko i wyłącznie na szybkiej kasie i tyle ;)

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Kimkolwiek: Dajże już spokój...
kimkolwiek
Occupation:Trader
Joined Forex Factory:Jul 2013
Trading Involvement:Professional Trader
Trading Forex Since:May 2005
czw 25-04-2013, 4:05

MC dziekuje za uwage forex srolex nie gram wiecej w tym kasynie
pt 28-06-2013, 15:10

Dokladnie - sianko to glowny cel:) ja jeszcze nigdy nie wyplacilem zadnej zarobionej kasy z forexu podobie jak Ty:) razem wyczyscilismy wszystkie depozyty:D wiec nazywanie mnie debilem jest troche hipokrytyczne. Bo liczy sie efekt koncowy a nie ze Ty przez swoje super analizy techniczne byles blizej...
czw 18-07-2013, 17:39

Witam, chciałem tylko napisac, ze definitywnie koncze z FX, napisałem już prosbe o usuniecie konta bo to jednak nie dla mnie, za dużo zdrowia i pieniędzy mnie to kosztowalo. Poznalem kilka fajnych osób to tez życzę im jak i wszystkim innym powodzenia i sporo szczęścia. milo było, pozdro Konto usuwa...
pt 14-02-2014, 9:11

chcialbym wszystkich serdecznie pozdrowic i zyczyc szczescia, ja odpuszczam :cry: tradowanie i forumowanie :(
odchodze
ndz 23-02-2014, 2:06

Witajcie wracam bo doszedlem do wnosku ze nie pozwole aby moja roczna praca nad systemem poszla w krzaki. wracam do swojego dziennika z ulepszana strategia. Nie krzyczcie tak na Adriana, to jest gosciu ktory zarabia kupe kasy a na forum jest po to zeby sobie urozmaicic trading. przczytalem kilka ost...
ndz 23-02-2014, 9:45

Goofer to taki forumowy koziolek matolek.
Jego komentarz: " wuza przestan tradowac i znajdz sobie dziewczyne" mowi Sam za siebie
ndz 23-02-2014, 10:49

Bardzo madre slowa. Przyszly tydzien bedzie poczatkiem nowego rozdzialu w moim forexowym zyciu
wt 25-02-2014, 14:05

jak byk pisze konto demonstracyjne live. Demosntracyjne bo jest do demo dla was jako obserwatorow.
wt 04-03-2014, 21:41

FX to jest hazard niestety, mowcie co chcecie ale takie moje zdanie. Ale z hazardu mozna sie utrzymac. poczytajce o black jack church team to wam kopary opadna nizej jest link
śr 05-03-2014, 18:39

Jest to realne konto demonstarycje. Ludu jak wy chceta czytac wykresy jak macie problem Ze zwyklym czytaniem Ze zrozumieniem.
pt 07-03-2014, 15:46

Wplacam 9k I bede buszowal po forex factory i kopiowal najlepszych tradarow. Mysle Ze to ma szanse na sukces
sob 08-03-2014, 17:59

Pewnie prowadzisz wlasna dzialalnosc? Ja pracuje w hurtowni i jezdze wozkiem widlowym. 2700 na reke. W moim przypadku fx to Jedyna nadzieja na lepsze jutro
04-04-2014, 8:13

wuza dlaczego wziales prace za 4500zl zamiast skupic sie na robieniu kasiorki? bywaly tygodnie gdzie zarabiales 20000zl w tydzien. zacytuje pewnien fragment z filmu: Those who can - deal; those who can't - teach czyli co? lepszy wrobel w garsci niz golab na dachu? okazuje sie ze FX jest tak stabilny...
I jeszcze śmiesz przyczepiać się Wuzy? Dobra, wystarczy już tych cytatów. :roll:

PS. Po co podajesz w profilu na FF że jesteś profesjonalnym traderem z 5-letnim stażem?

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

stforex chcialo Ci sie to wszytko pisac. Jestem traderem od 2005 roku. do wuzy sie nie czepiam tylko pytam a ponad to Malo sie tu dzieje wiec trzeba cos napisac rozumisz
dla mnie szybka kasa jest najwazniejsza moze dla tego jej nie mam :roll:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Koniec offtopu ;)

EUR/CAD pozycja krótka ~ 1,5187 SL 1,523 TP 1,5092

EURCADNavi.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Wuza a ten yyy. Co sie stalo z blogiem? Kaput?

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
trust512
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: trust512 »

Wuza, ładną konfluencję na tym EC znalazłeś ;) fib76.4 odepchnął cenę, teraz na krótkoterminowym wsparciu 61.8, myślę że jutro o 16:00 BOC pchnie rynek w obranym przez Ciebie kierunku ;)
"I am thankful to all those who said no. Because of them, I did it myself"

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Kimkolwiek pisze:Wuza a ten yyy. Co sie stalo z blogiem? Kaput?
Blog zaliczył MC, wiesz jak bywa :)))) Albo wyjechał na wakacje jak Adrian, czy tam do Niemiec lawetą po kilka nowych RS8

Wrócę do prowadzenia bloga, od Maja na 100% jak ruszy pewien projekt i będzie co pokazywać na blogu ;)

HubGab
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: HubGab »

Ciekawe co za projekt Wuza wykombinował :) już od dłuższego czasu o nim słysze ale nie wiadomo co to jest :)

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

HubGab pisze:Ciekawe co za projekt Wuza wykombinował :) już od dłuższego czasu o nim słysze ale nie wiadomo co to jest :)
Buduje studnie głębinowe w Chorzowie ;) A tak na poważnie to po świętach wszystko się wyjaśni, jak ktoś jest dociekliwy to może już teraz wytrpopić info o tym o czym mówię.

EUR/CAD SL trafiony )

Aktualnie EUR/AUD S z 1,48 ~

1/3 zamknięta po 1,4735, Sl na 1,484.

Obrazek

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nowy projekt polega na obaleniu teorii o wielkanocnym zajacu. Wuza przez ostatnie 9 swiat prowadzil testy w terenie dostal nawet dotacje z uni. W tym roku odbedzie 10 test ktory bedzie zwieczeniem dziesiecioletniej pracy.
Wyniki beda zaprezentowane w niniejszym blogu. Juz tera moge powiedziec ze badania zostaly opisane w 11 tomach

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

ODPOWIEDZ