DayTrading: Środa 16.04.2014
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 16.04.2014
edek h4 - mój punkt widzenia - L zabezpieczone na retescie i czekamy co rynek przyniesie
https://www.tradingview.com/x/3G92xMRL/
https://www.tradingview.com/x/3G92xMRL/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
teraz na rzeźniku bujanka 172 - 171,4xxx.... tak myślę....
profity na 172 pozamykałem też. jak znowu ruszy up to myślę zdążę wskoczyć
profity na 172 pozamykałem też. jak znowu ruszy up to myślę zdążę wskoczyć

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
z edke mnie trafli dane przeciw EDKOWI
jednak LONDYN w swojeje walucie chyba ma jedynie super MAGA 

zamknąłem s na edku po cenie otwarcia(1.38416) i czekam, żeby dobrać wyżej.
The only way is up
dax do tej pory luki nie zamknął Qe w europie coraz bliżej dax UP?
chciwość jest dobra
nikkei dał profit to wsadziłem jeszcze jedno eS na złocie przy 1299 z celem na 1249 
na h1 opór 1303-1305 wystarczająco trzyma na przetestowanie siły niedzwiedzi zobaczymy co pokażą
na h4 średnia ema 100 wystarczająco też przetestowana i brak wyjścia ponad nią

na h1 opór 1303-1305 wystarczająco trzyma na przetestowanie siły niedzwiedzi zobaczymy co pokażą
na h4 średnia ema 100 wystarczająco też przetestowana i brak wyjścia ponad nią
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

-
- Pasjonat
TsunamiPL pisze:Ja już wziąłem s po 1.38416. Jestem niecierpliwypawel328ci pisze:Edek 500 i 590 oczekujące + SL
dołożyłem na 420
Przestańcie bazgrać w końcu kto gdzie wszedł itd. nikogo to nie interesuje, zaśmiecacie tylko forum.TsunamiPL pisze:zamknąłem s na edku po cenie otwarcia(1.38416) i czekam, żeby dobrać wyżej.
Przypominam 5 punkt regulaminu
Teraz rozumiesz?5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
ale jak ktoś pisze gdzie wszedł i pisze to zgodnie z prawdą - również daje pogląd na tematykę forum gdyż niejako potwierdza (lub zaprzecza
) własnym teoriom i wyliczeniom, a przede wszystkim kreskom.. czyż nie?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
I pokazuje sentyment na rynkuhighend pisze:ale jak ktoś pisze gdzie wszedł i pisze to zgodnie z prawdą - również daje pogląd na tematykę forum gdyż niejako potwierdza (lub zaprzecza) własnym teoriom i wyliczeniom, a przede wszystkim kreskom.. czyż nie?

The only way is up
DavidFx pisze:Marketdt przestan zasmiecac forum tymi slabymi analizami ja rozumiem ze masz nadmiar wolnego czasu to moze idz pobiegac wtedya jak chcesz je dawac to daj jako normalny zalacznik bo mi caly ekran przeslaniaja na forum
Milego Dnia zycze
TO, że TY - masz problem z załącznikami i ich wyświetlaniem - nie moja wina... Czego używasz do wyświetlania?
W FF - wszystko ok. Załączniki [miniatury] są wstawione poprawnie.
Analizy - "słabe" - nie słabe. Robione na szybko, ale wystarczająco mocne, żeby się wybroniły.

Póki co:
GBPNZD - trafiony, EURNZD - trafiony, NZDJPY - częściowo trafiony (JPY się chwilowo osłabł - ale to okazja tylko do shorta jpy imho)
Co do AUDUSD - póki co - trafiłem także

USDJPY - krótka - 100.85 cel nadal aktualny - nic się nie zmieniło.
W dzisiejszej sesji lub do jutrzejszej sesji - spodziewam się spadków na indeksach, które jena japońskiego mogłyby umocnić... i osłabić dolara nowozelandzkiego...
DAX - cena zareagowała co do pipsa na 78.8% - ale póki nie przejdzie 9350 - nie ma co nawet myśleć o wzrostach i negowaniu dalszych spadków... - póki co z daxem [dalszym shortem] czekam do sesji amerykańskiej, przyglądam się NZD... bo ten wynik inflacji - może nieźle namieszać w tym tygodniu

Tyle.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴