DayTrading: Wtorek 15.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 16 kwie 2014, 00:00

Wzrost
13
37%
Bez zmian
1
3%
Spadek
21
60%

Liczba głosów: 35

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 15.04.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

krinvest pisze:Z całym szacunkiem do reszty , ale jak ostatnio wchodze na forum to mnie bierze tylko na :563: :563: :563: :563: :563: :563: Co wy za farmazony dajecie , niektórzy chyba maja PMSa , tylko sie cisniecie ostatnio i na 30 stron postów może 5 ma jakis merytoryczny wkład , a reszta to wzajemne pretensje i obelgi :shock: aż sie wchodzić nie chce bo tylko człowiek humor traci :D

gold ładnie spuścił wode :)
gaz rewersem
ukraina pierwsze Ofiary - nie z rąk putina = pretekst do dalszego konfliktu.

Będzie sie działo !

lukpiasek pisze:
nie nagniaj bo jak się detal przekręci to nici z naszych spadków :mrgreen: :wink:
a Ty już hurtem jedziesz ? :D :564:

Pozdrowienia :!:
detalem ale po dobrej stronie mocy ;) jeszcze za słaby jestem żeby większy hajs w moje prognozy ładować i najgorsze bo za chytry najchętniej bym za całe depo i nic się nie bój :mrgreen: dopóki się nie wyleczę robie za nawróconego detalistę :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

Hej chłopaki. Generalnie po takich danch edek powinnien w dół iść, nie? coś go jednak za nogi trzyma, LT?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
MGrzech
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: MGrzech »

kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Generalnie po takich danch edek powinnien w dół iść, nie? coś go jednak za nogi trzyma, LT?

Powiem cos od siebie, nie trzeba sie z tym zgadzac...

Po tym co dzilo sie w ostatnim czasie na Edwardzie, nie patrze juz na zadne fundamenty. Dane to paliwo do ruchow.
Wiec prosze sie nie dziwic, ze nie ma rekcji na dane.

:564:
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Generalnie po takich danch edek powinnien w dół iść, nie? coś go jednak za nogi trzyma, LT?

kwestia interpretacji grubasy może myślą słabe dane = brak zmniejszenia QE ? a to znaczy dalej PUMP pewnie też rynek wie że dużo stop losów na 1.4 więc czemu by tego nie sprawdzić , forex to walka popytu i podaży póki co podaż na edku cieniuje i przegrywa
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

żaba i reszta - brawo za trafne analizy :)

Ale już chyba można powoli myśleć o podkupieniu Kangurka ;]

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ma ktos jakas rozpiskę na EUR AUD

pawel328ci
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawel328ci »

Ostatnio to norma, liczyłem że tak będzie, może to ich sposób na leszczyne, zaczynają jechać lekko w dół po czym zielono i góra, krótkie SL wywala część zamyka na stracie i dopiero normalna reakcja.

To tylko jedna z opcji, jest jeszcze wiele innych czynników.

Ja swoje TP miałem na 850 trzymałem od czwartku i piątku Ski z 1.39 i niżej nie wytrzymałem i zamknąłem na 1.38970 ale to i tak ładnie.

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

pawel328ci pisze:
Ostatnio to norma, liczyłem że tak będzie, może to ich sposób na leszczyne, zaczynają jechać lekko w dół po czym zielono i góra, krótkie SL wywala część zamyka na stracie i dopiero normalna reakcja.

Ja swoje TP miałem na 850 trzymałem od czwartku i piątku Ski z 1.39 i niżej nie wytrzymałem i zamknąłem na 1.38970 ale to i tak ładnie.
No ja mam jeszcze własnie jedna es z piatku i ak się zastanwaim czy spadnie jezszce, tak zerkam na okolic 1.375, ale czy to mo żliwe się okaże, zaczynam rozważać zakmnięcie pozycji
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

pawel328ci pisze:

3 pipsy wytrzymałeś? brawo, to jesteś zarobiony :564: :lol:

Zablokowany