detalem ale po dobrej stronie mocykrinvest pisze:Z całym szacunkiem do reszty , ale jak ostatnio wchodze na forum to mnie bierze tylko na![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co wy za farmazony dajecie , niektórzy chyba maja PMSa , tylko sie cisniecie ostatnio i na 30 stron postów może 5 ma jakis merytoryczny wkład , a reszta to wzajemne pretensje i obelgi
aż sie wchodzić nie chce bo tylko człowiek humor traci
![]()
gold ładnie spuścił wode![]()
gaz rewersem
ukraina pierwsze Ofiary - nie z rąk putina = pretekst do dalszego konfliktu.
Będzie sie działo !
a Ty już hurtem jedziesz ?lukpiasek pisze:
nie nagniaj bo jak się detal przekręci to nici z naszych spadków![]()
![]()
![]()
Pozdrowienia
DayTrading: Wtorek 15.04.2014
Re: DayTrading: Wtorek 15.04.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
- kk.dreamer
- Pasjonat

Hej chłopaki. Generalnie po takich danch edek powinnien w dół iść, nie? coś go jednak za nogi trzyma, LT?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Generalnie po takich danch edek powinnien w dół iść, nie? coś go jednak za nogi trzyma, LT?
Powiem cos od siebie, nie trzeba sie z tym zgadzac...
Po tym co dzilo sie w ostatnim czasie na Edwardzie, nie patrze juz na zadne fundamenty. Dane to paliwo do ruchow.
Wiec prosze sie nie dziwic, ze nie ma rekcji na dane.
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Generalnie po takich danch edek powinnien w dół iść, nie? coś go jednak za nogi trzyma, LT?
kwestia interpretacji grubasy może myślą słabe dane = brak zmniejszenia QE ? a to znaczy dalej PUMP pewnie też rynek wie że dużo stop losów na 1.4 więc czemu by tego nie sprawdzić , forex to walka popytu i podaży póki co podaż na edku cieniuje i przegrywa
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
żaba i reszta - brawo za trafne analizy 
Ale już chyba można powoli myśleć o podkupieniu Kangurka ;]
Ale już chyba można powoli myśleć o podkupieniu Kangurka ;]
ma ktos jakas rozpiskę na EUR AUD
-
pawel328ci
- Gaduła

Ostatnio to norma, liczyłem że tak będzie, może to ich sposób na leszczyne, zaczynają jechać lekko w dół po czym zielono i góra, krótkie SL wywala część zamyka na stracie i dopiero normalna reakcja.kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Generalnie po takich danch edek powinnien w dół iść, nie? coś go jednak za nogi trzyma, LT?
To tylko jedna z opcji, jest jeszcze wiele innych czynników.
Ja swoje TP miałem na 850 trzymałem od czwartku i piątku Ski z 1.39 i niżej nie wytrzymałem i zamknąłem na 1.38970 ale to i tak ładnie.
- kk.dreamer
- Pasjonat

No ja mam jeszcze własnie jedna es z piatku i ak się zastanwaim czy spadnie jezszce, tak zerkam na okolic 1.375, ale czy to mo żliwe się okaże, zaczynam rozważać zakmnięcie pozycjipawel328ci pisze:Ostatnio to norma, liczyłem że tak będzie, może to ich sposób na leszczyne, zaczynają jechać lekko w dół po czym zielono i góra, krótkie SL wywala część zamyka na stracie i dopiero normalna reakcja.kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Generalnie po takich danch edek powinnien w dół iść, nie? coś go jednak za nogi trzyma, LT?
Ja swoje TP miałem na 850 trzymałem od czwartku i piątku Ski z 1.39 i niżej nie wytrzymałem i zamknąłem na 1.38970 ale to i tak ładnie.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
3 pipsy wytrzymałeś? brawo, to jesteś zarobionypawel328ci pisze:Ostatnio to norma, liczyłem że tak będzie, może to ich sposób na leszczyne, zaczynają jechać lekko w dół po czym zielono i góra, krótkie SL wywala część zamyka na stracie i dopiero normalna reakcja.kk.dreamer pisze:Hej chłopaki. Generalnie po takich danch edek powinnien w dół iść, nie? coś go jednak za nogi trzyma, LT?