Przecież od rana trąbie że UP.lukpiasek pisze:czy na prawdę wszyscy widzicie tylko krach ? nie ma tu kogoś jak ja który by widział że jesteśmy w dołki na indeksach i to okazja do kupna ? bedzie jak z edkiem wszyscy krzyczeli że spadnie a ja że 1.4 i co jest bliżejkurka wodna chłopaki ogarnijcie się troszeczke ta zadyma z rosją to tylko okazja do kupowania za kilka dni bedziemy się zastanawiać co się stało że znowu tak wysko indeksy
ja wziąłem L na jap225 i s&p pod hossę za kilka dni lub tygodni zobaczymy kto miał racje
i pamiętajcie że medialna papka to nie analiza fundamentalna
Jak to nie?lukpiasek pisze:czy na prawdę wszyscy widzicie tylko krach ? nie ma tu kogoś jak ja który by widział że jesteśmy w dołki na indeksach i to okazja do kupna ? bedzie jak z edkiem wszyscy krzyczeli że spadnie a ja że 1.4 i co jest bliżejkurka wodna chłopaki ogarnijcie się troszeczke ta zadyma z rosją to tylko okazja do kupowania za kilka dni bedziemy się zastanawiać co się stało że znowu tak wysko indeksy
ja wziąłem L na jap225 i s&p pod hossę za kilka dni lub tygodni zobaczymy kto miał racje
zeuss pisze:widzę że masz matmę obcykaną to może powiesz swooim kolegom jaką pozycję trzeba otworzyć na EURGBP aby zarobić 75,75zł 15-stoma pipsami. ??pedro pisze:50 dych to 500 ... książka kosztuje 50 jedno, ... to tak, odnośnie czytania/pisania ze zrozumieniem . . .zeuss pisze:
wyrzucone w błoto 50 dych
może lepiej raz ze zrozumieniem ?!
uwaga, nie znajdziesz tego w sieci
Pozdrowienia dla lapacza gorek... Moze kiedys zamkniesz te shorty z 1600 na breakevenNowy123 pisze:widze ze zaczynaja sie ujawniac lapacze "dolkow" na sp5000![]()
tochyba pod odbicie zdechlego kota
naucz się liczyć najpierw za nim sie za forex wezmieszpsxor pisze:przejrzałem Twojego "bloga" zdajesz Sobie sprawę że 80% pozycji to same straty? a jak są zyski to widziałem 2 powyżej 100 zł a reszta do 100 zl a jak straty to powyżej 500-1000 ? z taką trafnością to idź lepiej pograj w bierki. Dodam że patrzyłem jakieś ostatnie 15 zagrań bo przykro było mi patrzeć na więcej.lukpiasek pisze:czy na prawdę wszyscy widzicie tylko krach ? nie ma tu kogoś jak ja który by widział że jesteśmy w dołki na indeksach i to okazja do kupna ? bedzie jak z edkiem wszyscy krzyczeli że spadnie a ja że 1.4 i co jest bliżejkurka wodna chłopaki ogarnijcie się troszeczke ta zadyma z rosją to tylko okazja do kupowania za kilka dni bedziemy się zastanawiać co się stało że znowu tak wysko indeksy
To prawda ponadto gdy mówi to ktoś znany, albo mówi tak by stać sie sławnym...Gash pisze:Takie prognozy to generowanie krachu, nawet jeśli nie byłoby ku temu podstaw. Komunikat "nie kupować akcji" raczej nie pomoże spółkom [rynkom], może za to pomóc zachwiać rynkami.Damiano1100 pisze:Fajny artykuł to świadczyć będzie o cholernie dużej zmienności na forexie, 20% to jeszcze nie koniec tego świata ale krach solidny...
Ja tez mysle, ze bedzie wzrost na indeks najmniej do konca kwietnia. Ale na razie niz nie gram. Moze w czerwcu na long.lukpiasek pisze:czy na prawdę wszyscy widzicie tylko krach ? nie ma tu kogoś jak ja który by widział że jesteśmy w dołki na indeksach i to okazja do kupna ? bedzie jak z edkiem wszyscy krzyczeli że spadnie a ja że 1.4 i co jest bliżejkurka wodna chłopaki ogarnijcie się troszeczke ta zadyma z rosją to tylko okazja do kupowania za kilka dni bedziemy się zastanawiać co się stało że znowu tak wysko indeksy