harymilloki pisze:
TERAZ TO JA SOBIE LEPIEJ PIWKO OTWORZE.... OCZYWIŚCIE Z BROWARÓW KORMORAN. TAKIEGO PIWA JUŻ NIE MA NIGDZIE W POLSCE. PRAWDZIWE NIEPASTERYZOWANE PIWKO O NAZWIE "ŚWIEŻE"

CUD MIÓD

JAK KTOŚ CHCE TO MOGĘ MU KURIEREM WYSŁAĆ SKRZYNKĘ
P.S MAM NADZIEJE ŻE MNIE NIKT NIE POSĄDZI O JAKĄŚ REKLAMĘ. PRZEPRASZAM ADMINA ZA TEN HANIEBNY WYBRYK Z MOJEJ STRONY

ja na pewno nie , ale dziwię się , że jeszcze ktoś sie nabiera na ten stary trik z "super regionalnymi browarami"
W okresie miedzywojennym funkcjonował identyczny mechanizm ,tak samo jak i dzisiaj wyrastały jeden po drugim jak grzyby po deszczu serwując "niepowtarzalne" na "tradycyjna recepturze" "najlepsze tylko w naszym regionie"

gdzie grupą docelową byli ludzie silnie związani z regionem

, później jedno przejęcie za drugim,kapitalizacje spowrotem i znowu na X lat tylko kilka rodzajów Piw. Teraz PRL sie skończył to ludzie znowu chcą mieć "wybór" , a "swoje" zawsze najlepsze

Za pare lat twój Kormoran i tak zostanie przejęty i będzie regionalną wytwórnią jakiegoś wiekszego browaru.
Przepraszam jak Cie uraziłem , ale to bezlitosna prawda prawda mówi , ze każde to regionalne piwo można kupić wszędzie indziej w Polsce , podejrzewam , że twój kormoran już dawno też jest u mnie w sklepach jak i w całej Polsce
to po kuflu choć piwa nie pije , bo bekam potem pół dnia
Czas pakowac manatki i wracać do najpiekniejszego kraju na świecie

bo już mnie te spasione szympansy tu doprowadzają do palpitacji znowu
Trzeba cierpliwie , następny kryzys będzie najwiekszym odpływem kapitału w historii , nie przegapmy !

weź tylko pod uwagę to , że onto mówi co roku od 2011 , ale w końcu będzie mial racje