Mi korekta 30 pipsów starczyatlanticos pisze:korekta tego wzrostu to wszystko na co bym liczył... może byc głębsza(61.8, może 76.4 fibo), ale raczej tylko korekta... żaden nowy impuls spadkowy... rynek zweryfikuje...
DayTrading: Czwartek 10.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 10.04.2014
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Tylko żeby nie było na mnie potem, ze grasz przeciwko TrendowiKusus pisze:3-cia S'ka na kangurze zasadzona odnosnie koncertu zyczen ;]cajto pisze:Dziś w dziale DT widzę piękny koncert życzeń, formacje rysowane na siłę, linie trendu z dupy wzięte, nic tylko gratulować autorom kreatywności i głębokiego portfela.
Przy 0.9467 dobiore kolejna i przy 0.9491 kolejna a przy 0.9520 mam SL i tam bedzie 5 % straty kapitalu jesli mnie wywali ze wszystkich pozycji.
Zobaczymy...
Tez mam trzy eski na kangurze.....
Prądu nie ma na mojej wiosce i gram z iPada z karta aero2 lol
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Zachowuje sie dzisiaj nieasertywnie. Ale spoko, lecimy w dol, uwzgledniajac chocby teorie ruchu falowego.highend pisze:Tylko żeby nie było na mnie potem, ze grasz przeciwko TrendowiKusus pisze:3-cia S'ka na kangurze zasadzona odnosnie koncertu zyczen ;]cajto pisze:Dziś w dziale DT widzę piękny koncert życzeń, formacje rysowane na siłę, linie trendu z dupy wzięte, nic tylko gratulować autorom kreatywności i głębokiego portfela.
Przy 0.9467 dobiore kolejna i przy 0.9491 kolejna a przy 0.9520 mam SL i tam bedzie 5 % straty kapitalu jesli mnie wywali ze wszystkich pozycji.
Zobaczymy...
Tez mam trzy eski na kangurze.....
Prądu nie ma na mojej wiosce i gram z iPada z karta aero2 lol
Na Aussie M15 książkowa 5 eliotowska. Może uciekniesz Kusus spod topora 
- harymilloki
- Maniak

"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Widze wlasnie. generalnie nie panikuje, tydzien i tak wyjdzie na plus nawet jak by mi wywalilo SL'e. Zly jestem tylko na ta akcje w nocy i na moje dzisiejsze zachowanie. Bo gram dzisiaj tak jakbym zaczynal. Zupelnie irracjonalnie sie zachowuje i zagralem przeciw trendowi i nie wiem czemu tak postapilem.cajto pisze:Na Aussie M15 książkowa 5 eliotowska. Może uciekniesz Kusus spod topora
Cel na dzis - zminimalizowanie strat i glupoty ;]
Co do kangura - no coz, kilka przeslanek do S to my mamy ale trzeba pamietac ze trend jest UP wiec te przeslanki sa tylko i wylacznie krotkoterminowe i maja forme korekty.
H! EA wskazuje UP a to dobry znak dla moich pozycji krotkich na kangurze
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2014, 10:58 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
Z tego co lawo widac po obserwacjach, 80% ludzi nie ma planu gdzie pojdzie rynek. Zlecenia nie sa odpowiednio przygotowane pod zakladany scenariusz. Po prostu "obstawiaja". A wiadomo jak sie konczy hazard.cajto pisze:Dziś w dziale DT widzę piękny koncert życzeń, formacje rysowane na siłę, linie trendu z dupy wzięte, nic tylko gratulować autorom kreatywności i głębokiego portfela.
Jak to się to mówi, lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu.harymilloki pisze:Poprostu nuda... Złość także trochę bo znowu nie dotrzymałem do swoich TP tylko pozamykałem z palucha. Trochę pipsów umknęło !!!

Jak tutaj SP500 nie zawróci, to niebo ... tak myślę
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2014, 11:07 przez ZbychuM, łącznie zmieniany 2 razy.
jakich ty ludzi tu masz?? garstkę gimbusów których nosi po żelkach zjedzonych na śniadanie nazywasz ludzmi???blesS pisze:Z tego co lawo widac po obserwacjach, 80% ludzi nie ma planu gdzie pojdzie rynek. Zlecenia nie sa odpowiednio przygotowane pod zakladany scenariusz. Po prostu "obstawiaja". A wiadomo jak sie konczy hazard.cajto pisze:Dziś w dziale DT widzę piękny koncert życzeń, formacje rysowane na siłę, linie trendu z dupy wzięte, nic tylko gratulować autorom kreatywności i głębokiego portfela.
Re: G/U
nie tylko - jeszcze jest dolarpedro pisze:tylko BOE może zatrzymac kabla... ale czy juz to zrobią myslisz? w sumie na wiosne lepiej niż na jesien czy zime ; )
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...