Mi korekta 30 pipsów starczyatlanticos pisze:korekta tego wzrostu to wszystko na co bym liczył... może byc głębsza(61.8, może 76.4 fibo), ale raczej tylko korekta... żaden nowy impuls spadkowy... rynek zweryfikuje...

Mi korekta 30 pipsów starczyatlanticos pisze:korekta tego wzrostu to wszystko na co bym liczył... może byc głębsza(61.8, może 76.4 fibo), ale raczej tylko korekta... żaden nowy impuls spadkowy... rynek zweryfikuje...
Tylko żeby nie było na mnie potem, ze grasz przeciwko TrendowiKusus pisze:3-cia S'ka na kangurze zasadzona odnosnie koncertu zyczen ;]cajto pisze:Dziś w dziale DT widzę piękny koncert życzeń, formacje rysowane na siłę, linie trendu z dupy wzięte, nic tylko gratulować autorom kreatywności i głębokiego portfela.
Przy 0.9467 dobiore kolejna i przy 0.9491 kolejna a przy 0.9520 mam SL i tam bedzie 5 % straty kapitalu jesli mnie wywali ze wszystkich pozycji.
Zobaczymy...
Zachowuje sie dzisiaj nieasertywnie. Ale spoko, lecimy w dol, uwzgledniajac chocby teorie ruchu falowego.highend pisze:Tylko żeby nie było na mnie potem, ze grasz przeciwko TrendowiKusus pisze:3-cia S'ka na kangurze zasadzona odnosnie koncertu zyczen ;]cajto pisze:Dziś w dziale DT widzę piękny koncert życzeń, formacje rysowane na siłę, linie trendu z dupy wzięte, nic tylko gratulować autorom kreatywności i głębokiego portfela.
Przy 0.9467 dobiore kolejna i przy 0.9491 kolejna a przy 0.9520 mam SL i tam bedzie 5 % straty kapitalu jesli mnie wywali ze wszystkich pozycji.
Zobaczymy...
Tez mam trzy eski na kangurze.....
Prądu nie ma na mojej wiosce i gram z iPada z karta aero2 lol
Widze wlasnie. generalnie nie panikuje, tydzien i tak wyjdzie na plus nawet jak by mi wywalilo SL'e. Zly jestem tylko na ta akcje w nocy i na moje dzisiejsze zachowanie. Bo gram dzisiaj tak jakbym zaczynal. Zupelnie irracjonalnie sie zachowuje i zagralem przeciw trendowi i nie wiem czemu tak postapilem.cajto pisze:Na Aussie M15 książkowa 5 eliotowska. Może uciekniesz Kusus spod topora
Z tego co lawo widac po obserwacjach, 80% ludzi nie ma planu gdzie pojdzie rynek. Zlecenia nie sa odpowiednio przygotowane pod zakladany scenariusz. Po prostu "obstawiaja". A wiadomo jak sie konczy hazard.cajto pisze:Dziś w dziale DT widzę piękny koncert życzeń, formacje rysowane na siłę, linie trendu z dupy wzięte, nic tylko gratulować autorom kreatywności i głębokiego portfela.
Jak to się to mówi, lepszy wróbel w garści niż kanarek na dachu.harymilloki pisze:Poprostu nuda... Złość także trochę bo znowu nie dotrzymałem do swoich TP tylko pozamykałem z palucha. Trochę pipsów umknęło !!!
jakich ty ludzi tu masz?? garstkę gimbusów których nosi po żelkach zjedzonych na śniadanie nazywasz ludzmi???blesS pisze:Z tego co lawo widac po obserwacjach, 80% ludzi nie ma planu gdzie pojdzie rynek. Zlecenia nie sa odpowiednio przygotowane pod zakladany scenariusz. Po prostu "obstawiaja". A wiadomo jak sie konczy hazard.cajto pisze:Dziś w dziale DT widzę piękny koncert życzeń, formacje rysowane na siłę, linie trendu z dupy wzięte, nic tylko gratulować autorom kreatywności i głębokiego portfela.
nie tylko - jeszcze jest dolarpedro pisze:tylko BOE może zatrzymac kabla... ale czy juz to zrobią myslisz? w sumie na wiosne lepiej niż na jesien czy zime ; )