Pójdzie.pawel328ci pisze:Panowie, ja zapakowałem się mocniej w S na edku 1.37250-280 i mam nadzieję że wyżej nie pójdą SL 370
DayTrading: Środa 09.04.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 09.04.2014
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
tylko ze edek jest po 1,38,pawel328ci pisze:Panowie, ja zapakowałem się mocniej w S na edku 1.37250-280 i mam nadzieję że wyżej nie pójdą SL 370
-- Dodano: śr 09-04-2014, 17:48 --
kurcze, nie widać jakiś oznak relizacji londka, może faktycznie to L wejdzie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
DANE z CHIN dane z AUD wiec KANGUR bedzie bujac w nocy juz po FOMC
Paweł, paliwa na wzrosty na edku mogą się właśnie kończyć na poziomie 3830. PRzed nami tylko lot w otchłań ;-), jeśli tak zadecyduje FOMC.
gorzej jak zadecyduje inaczejmelpomena pisze:Paweł, paliwa na wzrosty na edku mogą się właśnie kończyć na poziomie 3830. PRzed nami tylko lot w otchłań ;-), jeśli tak zadecyduje FOMC.

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- harymilloki
- Maniak
Co mamy rozumieć pod stwierdzeniem "jeśli tak zdecyduje FOMC"???melpomena pisze:Paweł, paliwa na wzrosty na edku mogą się właśnie kończyć na poziomie 3830. PRzed nami tylko lot w otchłań ;-), jeśli tak zadecyduje FOMC.
"cierpliwość popłaca..."
właśnie, są jakieś sepkulacje na temat tego co powiem FOMC?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
http://www.efxnews.com/story/23714/what ... ays-othersBOCZEK pisze:właśnie, są jakieś sepkulacje na temat tego co powiem FOMC?
grzechem byłoby nie wybić SL na 1,3835 CB oraz CS, być może dopiero o 20
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2014, 18:00 przez P4W3L, łącznie zmieniany 1 raz.
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Pisząc o decyzji FOMC, mam oczywiście na myśli minutes i potwierdzenie spekulacji o podwyżce stóp %, co dałoby (mam nadzieję - silny) impuls wzmacniający dolara.
Jednakże dla mnie najciekawsza w tym wszystkim będzie sytuacja w okolicach godz. 20:00, kiedy może edkiem zakręcić. Można wtedy próbować złapać kilka dodatkowych pipsów.
Jednakże dla mnie najciekawsza w tym wszystkim będzie sytuacja w okolicach godz. 20:00, kiedy może edkiem zakręcić. Można wtedy próbować złapać kilka dodatkowych pipsów.
Dziś rynki oczekują protokołów FOMC, które mają pokazać się o 20:00. Najpewniej byki będą szukały w nich czegokolwiek, żeby chwycić się nadziei, że jednak długie pozycje na dolarze gotowe są zapłacić w przyszłości. Dużo uwagi będzie poświęcone szukaniu wskazówek odnośnie „wcześniejszych” podwyżek stóp procentowych i normalizacji polityki monetarnej.
http://comparic.pl/listings/poranny-kom ... -kwietnia/
Tak myślę!
Tak myślę!