Pewnie nikogo to nie dziwi kiedy powiem, ze dzisiaj 3x SL?

Zagranie 1 EURJPY SL 13 TP 33-naciagniety ofc. Wynik -13
Mysle ze zabilo mnie tu zagranie w poblizu okraglego poziomu.(który oczywiscie zauwazylem po uderzeniu ceny w SL) Powinienem dac się cenie tutaj lepiej okreslic. A tak wzialem jakis trade pod impulsem. O! Jest linia trendu! -.- Tak to mniej wiecej wygladalo -.- Zagranie oczywiscie niesystemowe.
2. EURUSD
Wejscie niesystemowe, znowu jakis tam impuls w glowie. Na sile sobie setup stworzylem no i oczywiscie SL -6. TP naciagniety.
3.EURUSD
Przynajmniej wejscie zgodne z systemem. Wynik SL -5
Jakieś podsumowanie? No pewnie...
Z tych 3 zagran tylko jedno powinno mieć miejsce. Mimo ze mialem wyznaczona strefę, w której nie gram, to i tak tam zagrałem. (Nie ogarnąłem ze to tam jest). Takie ciśnienie na grę miałem. Co do ułozenia par. Edek i Kabel był na oporze, do tego pinbary spadkowe na tych parach. A Ejek na wsparciu hmm... Tak sobie myslalem zanim wzialem pierwsze zagranie na Ejku, ze cos tu nie pasuje.
Mysle teraz nad czyms takim. Przykładowo otwieram pozycje za 1lota z SL =5pip. Kiedy cena Zrobi 5 pip, to wychodze z polową pozycji, czyli zostaje 0,5lota. Lekko podsuwam SL i mam darmowy trade. Tak mi się wydaje, ze warto coś takiego wprowadzić.
Cięzko jest, cięzko