Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
silveRbull
Pasjonat
Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: silveRbull »

Witam

Zgadza się, tylko czy nie jest tak, że posiadanie licencji bodajże wymusza na brokerze rozdzielenie środków nie tylko od bierzących wydatków brokera i naszych depozytów, ale utrzymywanie dla każdego z osobna rachunku bankowego co już samo w sobie ogranicza brokerowi defraudacje środków klijentów. Jeżeli znasz swój nr. rachunku - wówczas nie ma problemu z odzyskaniem środków. Natomiast w przypadku nieregulowanego rynku Forex takiego wymogu już chyba nie ma..... Tam pieniądze trzymane są grupowo i nie wiadomo do kogo należą, chyba że na podstawie księgowości. Nie wiem tego do końca - może ktoś jest bardziej zorientowany.....

Pozdrawiam

reave
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: reave »

Może to drobiazg ale jeżeli Armada jest notowana na giełdzie (sam nie wiem jakiej) to dlaczego na ich stronie internetowej brak jest zakładki "relacje inwestorskie" gdzie można spojrzeć na notowania spółki i inne info.
Wydaje mi się, że to standard w obecnych czasach.

Nemsik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Nemsik »

Mógłbyś wytłumaczyć na podstawie jakich informacji twierdzisz, że jest to Spółka Akcyjna?

reave
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: reave »

Co do samego statutu Armady, we wcześniejszych postach wypowiadał się na ten temat przedstawiciel Armady, i jestem pewien, że to spółka akcyjna. Jednak co do występowania Armady na giełdzie to chyba się pospieszyłem. Może przedstawiciel Armady odpowie na to pytanie czy są notowani na giełdzie? Jeżeli nie to czy w przyszłości zamierzają to zmienić. Wiadomo, że wiąże się to z wieloma regulacjami finansowymi, prowadzeniem spółki itp.

Awatar użytkownika
DanielFX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: DanielFX »

reave pisze:Co do samego statutu Armady, we wcześniejszych postach wypowiadał się na ten temat przedstawiciel Armady, i jestem pewien, że to spółka akcyjna. Jednak co do występowania Armady na giełdzie to chyba się pospieszyłem. Może przedstawiciel Armady odpowie na to pytanie czy są notowani na giełdzie? Jeżeli nie to czy w przyszłości zamierzają to zmienić. Wiadomo, że wiąże się to z wieloma regulacjami finansowymi, prowadzeniem spółki itp.
A możesz pokazać gdzie tak jest napisane? Bo ja sobie nie przypominam, aby nikt wcześniej wspominał o tym, że Armada Markets to Spółka Akcyjna i z tego co wiem to nią nie jest.
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

musialem odpalic noweg mt4 na nowym kompie na xpeku, buzka sie smieje, strategie wlaczone a one clicker sie nie wyswietla , jak to naprawic????

Awatar użytkownika
silveRbull
Pasjonat
Pasjonat

Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: silveRbull »

Witam

Ja tak miałem jak zalogowaniem sie hasłem użytkownika a nie tym przysłanym z Armady. Hasło użytkownika jest tylko do podglądu. Ażeby handlować trzeba użyć hasła przypisanego do konta przez Armade. Otrzymuje sie takie emailem podczas zakładania rachunku. Nie wiem czy ci to pomoże ale warto sprawdzic bo mogłeś coś pominąć przez zwyczajna rutynę....

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

to nie to, moge dokonywac transakcji, po prostu one click nie wyswietla mi sie na wykresie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Leonardo
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Leonardo »

sureshot bo go ukryłeś kliknij myszą na ten trójkąt przed nazwą instrumentu,
teraz wierzchołkiem jest w dół a powinno być do góry :D

Aaa.... bo to chyba nie o tego wbudowanego się rozchodzi :/ z innymi to nie mam pojęcia.

Pozdrawiam,
Leo
"Najważniejsze nie jest to, co robisz, ale to, jak to robisz."
"Dokładnie wiedz czego szukasz, łatwiej będzie znaleźć."
"Pomyśl, zanim pomyślisz."

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

sureshot pisze:to nie to, moge dokonywac transakcji, po prostu one click nie wyswietla mi sie na wykresie
najpierw usuń OCT całkowicie z tego wykresu(kliknij prawy myszy: strategie :arrow: usuń)

restart mt4 i wrzuć na czysty wykres OCT(przesuń na wykres trzymając lewy myszy z zakładki Strategie w Nawigatorze), oczywiście na pasku u góry musisz mieć ozdnaczony AutoTrading

jeżeli to Ci nie pomoże to może brak Ci jakiegoś dodatku w XP :?:
http://www.armadamarkets.com/polski/apl ... k-trading/

miałem podobną sytuację, że znikł mi z wykresu OCT jak zmieniałem TF :(
myślałem że to tylko na chwilę, jakiś problem z kompem, ale jednak musiałem cała procedurę jak wyżej zrobić żeby się wogóle pojawił
od tamtej pory wszycho śmiga :wink:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

ODPOWIEDZ