edka na h1 widziałbym tak na obecną chwilę...
https://www.tradingview.com/x/Ox47tDOE/
atlanticos pisze:mnie się wydaje że Ci którzy myślą w ogóle o wydaniu kilku tysięcy na jakiekolwiek szkolenie to powinni te pieniądze przeznaczyć na specjalistę od głowyForex to tygodnie, miesiące, lata spędzone przed wykresem - nie dlatego żeby nauczyć się rysować kreski ale wpatrywać w wykres tak długo aż człowiek nauczy się go czytać (tak, to nie pomyłka) i żadne szkolenie choćby miesiąc trwało nie zastąpi doświadczenia i intuicji wynikającej właśnie z obserwacji zachowań ceny... ale to tylko moje zdanie... Wiem tylko na swoim przykładzie że całą wiedzę wyciągnąłem z netu i wykresu... A na szkoleniu w swoim życiu byłem raz na samym początku przygody z Forexem i jedyne co pamiętam to że dobrą kawę serwowali
atlanticos pisze:A na szkoleniu w swoim życiu byłem raz na samym początku przygody z Forexem i jedyne co pamiętam to że dobrą kawę serwowali
sorry, nie prowadzę jurnala na DT. Kupuj ile wlezie i nic się nie bójleemo pisze:zeuus zadałem Tobie pytanie na które nie odpowiedziałeś CZEKAM NA ODPOWIEDZ na temat Złota
KUPIŁEM ABY SPRZEDAĆ![]()
![]()
dobre kawa to podstawa ...atlanticos pisze:mnie się wydaje że Ci którzy myślą w ogóle o wydaniu kilku tysięcy na jakiekolwiek szkolenie to powinni te pieniądze przeznaczyć na specjalistę od głowyForex to tygodnie, miesiące, lata spędzone przed wykresem - nie dlatego żeby nauczyć się rysować kreski ale wpatrywać w wykres tak długo aż człowiek nauczy się go czytać (tak, to nie pomyłka) i żadne szkolenie choćby miesiąc trwało nie zastąpi doświadczenia i intuicji wynikającej właśnie z obserwacji zachowań ceny... ale to tylko moje zdanie... Wiem tylko na swoim przykładzie że całą wiedzę wyciągnąłem z netu i wykresu... A na szkoleniu w swoim życiu byłem raz na samym początku przygody z Forexem i jedyne co pamiętam to że dobrą kawę serwowali
103, wal całe depopkubiu pisze:czy ktos ma jakąś prognoze co do ujka?
Dlatego masz być jak bulterier...jak wściekły byk.... jak Tommy Lee Jones w Ściganymrafmax pisze: Ale najbardziej wkurzajace jest to ze chocby jeden raz opuscisz garde i juz ryneczek ma Cie na widelcu