DayTrading: Czwartek 03.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 kwie 2014, 00:00

Wzrost
14
47%
Bez zmian
5
17%
Spadek
11
37%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

psxor pisze:
lukpiasek pisze:
psxor pisze:
A co Cie edek interesuje jak juz Ci sla wycielo? Chyba ze sciemniasz i grasz na demo. W sumie bym sie nie zdziwil.
na twoje nieszczęscie kilka dni temu sl wylądował niżej z racji że na złocie duży zysk mogę sobie pozwolić na nonszalancje ;) ale o takich rzeczach czytaj na blogu jak jesteś aż tak bardzo zainteresowany moim depo :D :D szkoda temat DT zaśmiecać :wink:
Czyli jednak demo :) jaki sl ? Pochwalisz sie?;)
poszukaj jest czarno na białym wysil trochę szarę komórki przyda ci sie to żebyś robił lepsze analizy ;)
na blogu też jest informacja czy to demo czy real poszperaj i udowodnij swoją rację o ile potrafisz :mrgreen: bo mam wrażenie że nawet tak prostą czynność byś zjeb..ł :564:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

lukpiasek pisze:
poszukaj jest czarno na białym wysil trochę szarę komórki przyda ci sie to żebyś robił lepsze analizy ;)
na blogu też jest informacja czy to demo czy real poszperaj i udowodnij swoją rację o ile potrafisz :mrgreen: bo mam wrażenie że nawet tak prostą czynność byś zjeb..ł :564:
Nie musze miec lepszych analiz, wystarcza mi aktualne na ktorych zarabiam i nie musze dosredniac ;) nie wchodze na jakies blogi z dupy btw ;) eot. masz generalnie u mnie bloka wiec nie widze Twoich postow.

Ps. Jak spadniemy na edku na 1.36 to tez powiesz ze sla przesunales nizej ;)

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

psxor pisze:
lukpiasek pisze:
Nie musze miec lepszych analiz, wystarcza mi aktualne na ktorych zarabiam i nie musze dosredniac ;) nie wchodze na jakies blogi z dupy btw ;) eot. masz generalnie u mnie bloka wiec nie widze Twoich postow.

Ps. Jak spadniemy na edku na 1.36 to tez powiesz ze sla przesunales nizej ;)
zarabiasz, jak nie rozróżniasz demo od konta real :509:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

panowie DT to nie miejsce na prywatne wojenki,
jeżeli musicie dać sobie po mordzie to na prv, po ca tak przy ludziach, chyba że to was kręci :mrgreen:

-- Dodano: 03 kwie 2014, 22:16 --
Nowy123 pisze:na SP500 ladnego wisielca zostawia na D1 zobaczymy co jutro zrobia :)
nawet jako miś powiem że to nic nie znaczy,
ogólnie obronili się, dystrybucja ale jeszcze są obrońcy którzy z rynku nie wyszli, kto wie może są zdolni wyciągnąć rynek na szczyty, pewnie będzie zagrywka pod jutrzejsze b. ważne dane, także kolejny ciekawy dzień :)
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

atlanticos pisze:
krinvest pisze:
Żaba to QEEU to już od poczatku roku jest temat nie CZY , tylko KIEDY :564:
Cos w tym jest... podpatrzyli ze szalonemu Benowi i spółce się udało to i Maniek postawi na podwórku Lexmarki :564:
Po prostu EU nie da sobie rady w konfrontacji z innymi gospodarkami z tak drogim pieniądzem. Inni też zaczynają miec technologie , nie da rady już takiego samego modelu gospodarki dalej kulać. Potrzeba taniego pieniądza i bardziej niż kiedykolwiek w UE :?:

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

krinvest zbyt kombinujesz, to tylko wojenki walutowe o dziwo wszystkim to pasuje,
w końcu to darmowy pieniądz bankierów (bo nie ludzi),
i co spowoduje to katastrofę, otóż nie,
wszystko rozpisze się na wirtualnych rachunkach, skoro ma nie być gotówki to komputery wszystko przyjmą, są nawet podatniejsze niż papier :P
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Zablokowany