dziękowaćJANEK_W pisze:BA1!turboburbo pisze:Jaki symbol ma ropa na tradinview ? Szukam, szukam i nie mogę ogarnąć.
Crude Oil

Hmm, chyba nici z rysowania

dziękowaćJANEK_W pisze:BA1!turboburbo pisze:Jaki symbol ma ropa na tradinview ? Szukam, szukam i nie mogę ogarnąć.
Crude Oil
Na rynek napłynął pierwszy sygnał do sprzedaży euro, ale do większych spadków na EURUSD potrzebny jest większy impuls. Mogą okazać się nim jutrzejsze dane z rynku pracy USA, pod warunkiem dobrego odczytu. Istnieje duża szansa na odczyt powyżej 200 tys., a to powinno sprowadzić kurs EURUSD wyraźnie poniżej wsparcia na 1,37.doktorek pisze:jutro zamkniecie eur-- usd 1,3770-1,3800
na jakim poziomie ?dsokol pisze:mam l-kę na ropie i się zastanawiam czy już zamknąć czy poczekać... sl na plusie.
sl miałem na 105,61 jednak już zamknąłem na 106,17, lepszy wróbel w garści...<°)))))>< pisze:na jakim poziomie ?dsokol pisze:mam l-kę na ropie i się zastanawiam czy już zamknąć czy poczekać... sl na plusie.
czyli jednak jutrolukpiasek pisze:radze oglądać e/u na wyższych tf niż m1,m5,m15,m30 przez kilkla godzin bedziecie zdrowsi
ja mykam będę wieczorem może, co by sprawdzić czy już jest 1.4 czy może jutro