DayTrading: Czwartek 03.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 kwie 2014, 00:00

Wzrost
14
47%
Bez zmian
5
17%
Spadek
11
37%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

atlanticos pisze:
lukpiasek pisze:radze oglądać e/u na wyższych tf niż m1,m5,m15,m30 przez kilkla godzin bedziecie zdrowsi ;)

ja mykam będę wieczorem może, co by sprawdzić czy już jest 1.4 czy może jutro :564:
czyli jednak jutro :D zaczynasz działać jak sonda powyżej - idealny antywskaźnik... :564:
i wcale mi się to nie podoba :p ehh coś mi nie idzie ten edek ale złoto póki co daje radę jeszcze :roll:

co on tam w skrócie nagadał był jakiś surprise czy tak jak oczekiwano ?
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

lukpiasek pisze:
atlanticos pisze:
lukpiasek pisze:radze oglądać e/u na wyższych tf niż m1,m5,m15,m30 przez kilkla godzin bedziecie zdrowsi ;)

ja mykam będę wieczorem może, co by sprawdzić czy już jest 1.4 czy może jutro :564:
czyli jednak jutro :D zaczynasz działać jak sonda powyżej - idealny antywskaźnik... :564:
i wcale mi się to nie podoba :p ehh coś mi nie idzie ten edek ale złoto póki co daje radę jeszcze :roll:

co on tam w skrócie nagadał był jakiś surprise czy tak jak oczekiwano ?
A co Cie edek interesuje jak juz Ci sla wycielo? Chyba ze sciemniasz i grasz na demo. W sumie bym sie nie zdziwil.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

na SP500 ladnego wisielca zostawia na D1 zobaczymy co jutro zrobia :)

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

psxor pisze:
A co Cie edek interesuje jak juz Ci sla wycielo? Chyba ze sciemniasz i grasz na demo. W sumie bym sie nie zdziwil.
na twoje nieszczęscie kilka dni temu sl wylądował niżej z racji że na złocie duży zysk mogę sobie pozwolić na nonszalancje ;) ale o takich rzeczach czytaj na blogu jak jesteś aż tak bardzo zainteresowany moim depo :D :D szkoda temat DT zaśmiecać :wink:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

MKR
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: MKR »

Nowy123 pisze:na SP500 ladnego wisielca zostawia na D1 zobaczymy co jutro zrobia :)
a co myslisz o ujku, bardzo wykupiony i SP też może w każdej chwili zacząc poważniejszą korekte, jutrzejsze dane moga byc impulsem.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

kabel - jeszcze czarować może przez kilka dni - a potem zgadywanie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

lukpiasek pisze: co on tam w skrócie nagadał był jakiś surprise czy tak jak oczekiwano ?
powiedział że jednomyślnie wszyscy stwierdzili że należy wprowadzić niekonwencjonalne działania ale najpierw przyjrzą się bliżej sytuacji. Nie wykluczają nawet wprowadzenia europejskiej wersji QE - reakcja więc mogła być tylko jedna :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

atlanticos pisze:
lukpiasek pisze: co on tam w skrócie nagadał był jakiś surprise czy tak jak oczekiwano ?
powiedział że jednomyślnie wszyscy stwierdzili że należy wprowadzić niekonwencjonalne działania ale najpierw przyjrzą się bliżej sytuacji. Nie wykluczają nawet wprowadzenia europejskiej wersji QE - reakcja więc mogła być tylko jedna :564:
Żaba to QEEU to już od poczatku roku jest temat nie CZY , tylko KIEDY :564:
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 22:23 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

lukpiasek pisze:
psxor pisze:
na twoje nieszczęscie kilka dni temu sl wylądował niżej z racji że na złocie duży zysk mogę sobie pozwolić na nonszalancje ;) ale o takich rzeczach czytaj na blogu jak jesteś aż tak bardzo zainteresowany moim depo :D :D szkoda temat DT zaśmiecać :wink:
Czyli jednak demo :) jaki sl ? Pochwalisz sie?;)

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

krinvest pisze:
Żaba to QEEU to już od poczatku roku jest temat nie CZY , tylko KIEDY :564:
Cos w tym jest... podpatrzyli ze szalonemu Benowi i spółce się udało to i Maniek postawi na podwórku Lexmarki :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany