DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Nie kłóćcie się. Gramy razem przeciw bankom i brokerom.
The only way is up
Lis na żywo i " Co z tym EDKIEM "
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
Nie gramy przeciw bankom ani brokerom tylko z nimi
razem wspolnie ku lepszej przyszlosci 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
co za brednie.TsunamiPL pisze:Nie kłóćcie się. Gramy razem przeciw bankom i brokerom.
Ja mojego brokera i bank bardzo lubieTsunamiPL pisze:Nie kłóćcie się. Gramy razem przeciw bankom i brokerom.

ale racja , trzeba grać razem.
Dlategoooo Pedro podrzuciłeś cukier to w myśl zasady "jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś" będziesz teraz czaił kiedy to domknąć

Ale sie dzisiaj dupcenie Wam wlaczylo 
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak
na edku to wygląda na standardowa procedurę przy silnych ruchach czyli mala korekta żeby za dużo ludu się nie dosiadło do pociągu i jutro dożynki
ale zobaczymy

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
licze że podbiją jeszcze z 20 pipsów, i jutro na dobrych payrollach przebijemy 1.3690 z hukiem i potem 1.3640. W okolicach 1.3590-1.36 mamy dolna linie kanału wzrostowego, jak ja wybijemy dołem, to wtedy śmiało można powiedzieć że trend został zmieniony. Śmiało mogę też powiedzieć że 1.38 prędko nie zobaczymy, mowa tu o latach a nie o miesiącach czy tygodniach czy dniach. No chyba że payrolle będą tak ch... że szkoda gadać, ale takiego czegoś nie przewiduje.atlanticos pisze:na edku to wygląda na standardowa procedurę przy silnych ruchach czyli mala korekta żeby za dużo ludu się nie dosiadło do pociągu i jutro dożynkiale zobaczymy
Draghi ewidentnie dzisiaj osłabił euro, taki miał zamysł, udało mu się, i dalej tak będzie robił, do tego będą dochodziły dobre dane z USA, ograniczenie QE itp. itd. nie ma szans na edka na 1.38+ a już na pewno możecie zapomnieć o 1.39+
ps. bardzo mi się podoba że jest 42% oandian na edku w L, przy poziomie 1.36 bedzie juz 50% albo więcej, wtedy dopiero zacznie się jazda

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 17:38 przez psxor, łącznie zmieniany 2 razy.
moze i tak bedzie, ale ewentualne shorty najprawdopodobniej dopiero jutro. na chwile obecno jest piekny reject ostatniego dołka i poziomów ponizej 1,37atlanticos pisze:na edku to wygląda na standardowa procedurę przy silnych ruchach czyli mala korekta żeby za dużo ludu się nie dosiadło do pociągu i jutro dożynkiale zobaczymy
-- Dodano: 03 kwie 2014, 16:57 --
odwaznie piszesz, jakby całe depo w S byłopsxor pisze:atlanticos pisze: Śmiało mogę też powiedzieć że 1.38 prędko nie zobaczymy, mowa tu o latach a nie o miesiącach czy tygodniach czy dniach. No chyba że payrolle będą tak ch... że szkoda gadać, ale takiego czegoś nie przewiduje.
Draghi ewidentnie dzisiaj osłabił euro, taki miał zamysł, udało mu się, i dalej tak będzie robił, do tego będą dochodziły dobre dane z USA, ograniczenie QE itp. itd. nie ma szans na edka na 1.38+ a już na pewno możecie zapomnieć o 1.39+

- atlanticos
- Maniak
psxor pisze: Śmiało mogę też powiedzieć że 1.38 prędko nie zobaczymy, mowa tu o latach a nie o miesiącach czy tygodniach czy dniach.
...nie ma szans na edka na 1.38+ a już na pewno możecie zapomnieć o 1.39+
chyba się trochę zagalopowałeś... na d1 najpierw przejdźmy niebieską strefę i wyjdźmy dołem z klina...inaczej możesz zostać zaskoczony i to boleśnie - ja osobiście nie wykluczam testu górnej bandy klina ale na obecną chwilę za wcześnie na takie dywagacje... trzeba poczekać na zachowanie ceny w najbliższych 2 tygodniach wg mnie

https://www.tradingview.com/x/135IOjc2/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz