tomek123 pisze:jednak DAX patrzy się wybić no zobaczymy jak tak to BUY
albo gorna banda albo 9690 9730 ogolnie 9650 do 9730 mocne opory i zasieki na DAX
tomek123 pisze:jednak DAX patrzy się wybić no zobaczymy jak tak to BUY
I po co się stresowaćalevius pisze:Z obu stron już wycięliKusus pisze:Przewiezli wszystkim stopy i jak sie uspokoi to polecimy w jednym kierunku - pewnie wieczoremCiekawe co teraz
Ja nie mogę, to nie na moje nerwy. Nastepne czytanie będzie przy zamkniętych pozycjach z kawą i ciastkami
To jest najlepsze podejście na takie godzinki przed wykresem jak dziś... tak trzymaćalevius pisze:Nastepne czytanie będzie przy zamkniętych pozycjach z kawą i ciastkami
a konferencje prowadzi cycata blondynka ...rafmax pisze:czy ktorys z Was zerka na kalendarz na FF? tam jest info ze dragi dopiero o 16 gada?
a o 14:30 konferencja ECB
balans musi byc... i nadpłynnośc systemu też... pejsy likwidują, angole też się zamierzają, ten chce rozpocząc.... wszystko klika jedna i ta sama, banksterska.Mario HWDGS Draghi pisze: Draghi o inflacji i QE
im dłużej utrzymuje się niska inflacja, tym większe ryzyko dla oczekiwań inflacyjnych i z tego też powodu dyskutujemy nad QE;
trza zamknąć aby zarobić<°)))))>< pisze:ja już dzisiaj zarobiłem dzięki nowy