pedro pisał że może być jeszcze 1275 ale póki co sytuacja preferuje bykiBemowo1 pisze:lukpiasek pisze:uwaga na złoto może być powrót do minimów ostatnich jeśli byczki tego nie zatrzymają to jutro pogłębienie spadków realne , jeśli uda im się obronić ten wyskok z południa to jutro jeszcze może być próba ataku na 1300 i ciut więcej istotne bedzię zamknięcie dzisiejszej świeczki daily (ja osobiście nie wiem czy nie wyjdę z niektórych shortów gdyby byki utrzymały poziom)
Gold - długie mącenie - wydłużyliśmy 5 falę....????
DayTrading: Środa 02.04.2014
Re: DayTrading: Środa 02.04.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- kk.dreamer
- Pasjonat
Żabka jak jesteś to zerknij na priv
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
-
- Fanatyk
cześć seba...Bemowo1 pisze:lukpiasek pisze:uwaga na złoto może być powrót do minimów ostatnich jeśli byczki tego nie zatrzymają to jutro pogłębienie spadków realne , jeśli uda im się obronić ten wyskok z południa to jutro jeszcze może być próba ataku na 1300 i ciut więcej istotne bedzię zamknięcie dzisiejszej świeczki daily (ja osobiście nie wiem czy nie wyjdę z niektórych shortów gdyby byki utrzymały poziom)
Gold - długie mącenie - wydłużyliśmy 5 falę....????
w koncu jesteś

..." - wydłużyliśmy 5 falę....????"
a czy to 5 fala?
nie jestem przekonany
miło , ja za to będę czytał dalej twoje posty warto wiedzieć co myśli król detaluNowy123 pisze:lukpiasek
to ze tobie nikt nie doradził bys nie czekal na 1, 40 i nie gral pod prad przed FEDEM to juz nie moj problem ja chcilem dobrze doradzic tak jak namawialem by pod FED S zberac a ty zklinales dalej o 1,40
to juz ostani post w twoim kierunku bo lecisz do ignorow

ps. gdyby tak jutro albo niedługo jednak edek zrobił to 1.4 to co wtedy napiszesz że wiedziałeś i zdążyłeś sie odwrócić czy że dalej uśredniasz bo chce zapisać i pokazać pewnej grupie że "antywskaźnik" może działać na prawdę

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Luk mi nie chodzi o nowego123 , sam potrzebowalem dużo czasu zeby w ogole zrozumiec co on pisze
, a dopiero potem zrozumieć co on w ogole gra , nie rozliczam nikogo z pozycji bo każdy robi co uważa , naucz sie filtrować informacje i nie bedziesz nawet zauważał tego co piszą Ci których nie chcesz czytać , ja mało kiedy w ogole czytam posty innych użytkowników których avatarów nie rozpoznaje i przelatuje strone filtrując sobie info. Jeżeli masz z tym problem przecież mżesz ustawić ze nie bedziesz widział jego postów i sprawa załatwiona. a tak atakujecie nas masą bezsensownych postów które trzeba codziennie od jakiegoś czasu przefiltrować bo macie bezsensowne spiny. Mam takie wrażenie , ze ostatnio po prostu czepiasz sie wszystkiego co ktokolwiek napisze niczym internetowy strażnik texasu z ADHD ?
Jeżeli uważasz , że rozgryzłeś jego pozycje i wchodzenie w rynek , a on za każdym razem nie trafia to graj od wrotnie i masz frajera za darmo podsyłającego Ci pozycje , wiec powinieneś mu jeszcze za to płacić
Dosłownie wygryź mu dolary z awatara...
Poświeć wiecej czasu jak nie rozumiesz tego jak on gra , bo to nie ma co porównywać jakbym mial porównywać jego styl gry ze swoim to ja jestem sierotka marysia a on edward nożycoręki.
Dlatego oszczędźcie nam postow i zjedzcie po snickersie ,bo 10 twoich i 10 jego do Ciebie i mamy 20 postów zupełnie nie potrzebnie
zamiast tego zróbcie coś pożytecznego i podklepcie temat , proszę poraz 2
http://forex-nawigator.biz/forum/wyszuk ... 24846.html
I pytam co dalej z miedzią bo mam ciężką sytuacje

Poświeć wiecej czasu jak nie rozumiesz tego jak on gra , bo to nie ma co porównywać jakbym mial porównywać jego styl gry ze swoim to ja jestem sierotka marysia a on edward nożycoręki.
Dlatego oszczędźcie nam postow i zjedzcie po snickersie ,bo 10 twoich i 10 jego do Ciebie i mamy 20 postów zupełnie nie potrzebnie

zamiast tego zróbcie coś pożytecznego i podklepcie temat , proszę poraz 2

oczywiscie masz dużo racji ale chyba tak muszę zrobić bo faktycznie to jest dział daytrading a w sumie to mogę nadal się znim spierać o to demo przez PWkrinvest pisze:Luk mi nie chodzi o nowego123 , sam potrzebowalem dużo czasu zeby w ogole zrozumiec co on pisze, a dopiero potem zrozumieć co on w ogole gra , nie rozliczam nikogo z pozycji bo każdy robi co uważa , naucz sie filtrować informacje i nie bedziesz nawet zauważał tego co piszą Ci których nie chcesz czytać , ja mało kiedy w ogole czytam posty innych użytkowników których avatarów nie rozpoznaje i przelatuje strone filtrując sobie info. Jeżeli masz z tym problem przecież mżesz ustawić ze nie bedziesz widział jego postów i sprawa załatwiona. a tak atakujecie nas masą bezsensownych postów które trzeba codziennie od jakiegoś czasu przefiltrować bo macie bezsensowne spiny. Mam takie wrażenie , ze ostatnio po prostu czepiasz sie wszystkiego co ktokolwiek napisze niczym internetowy strażnik texasu z ADHD ?
Jeżeli uważasz , że rozgryzłeś jego pozycje i wchodzenie w rynek , a on za każdym razem nie trafia to graj od wrotnie i masz frajera za darmo podsyłającego Ci pozycje , wiec powinieneś mu jeszcze za to płacić
Dosłownie wygryź mu dolary z awatara...
![]()
Dlatego oszczędźcie nam postow i zjedzcie po snickersie ,bo 10 twoich i 10 jego do Ciebie i mamy 20 postów zupełnie nie potrzebnie![]()
zamiast tego zróbcie coś pożytecznego i podklepcie temat , proszę poraz 2![]()

a co masz na tej miedzi longi ? dużo ich ?

edek,
scenariusz który przedstawiałem w ubiegłym tygodniu nadal w mocy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
dla mnie to możecie sie nawet kąpać razem i spierać w trakcie zabawy kaczuszkami , byle mi mózgu nie zaśmiecać bo staram sie dbać o to co do niego trafia i bardzo proszę o nie wypełnianie go bzduramilukpiasek pisze: oczywiscie masz dużo racji ale chyba tak muszę zrobić bo faktycznie to jest dział daytrading a w sumie to mogę nadal się znim spierać o to demo przez PWnikt tego nie musi czytać
![]()
a co masz na tej miedzi longi ? dużo ich ?

temat end z mojej strony.
to towar fizyczny , wiec mozna powiedziec , że L , po prostu nie sprzedawałem w tym roku jeszcze bo ciągle spadało i stwierdziłem , ze jak mam możliwośc to przeczekam. jakieś jakies 12 ton.

fajnie by bylo jakby sie sprawdził , coś by sie działo w końcu.Bemowo1 pisze:edek,

jak tak sie przyglądam złotku to stwierdzam , ze pośpieszyłem sie troche z tym pierwszym ruchem , ale reszta dalej może byc OK

Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 20:24 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.
jak to tak przecież mialo byc 1,40Bemowo1 pisze:edek,

cieszę się że mam zbieżne wizje, z analizy czasowej fibo wypadło mi że na koniec amerykańskiej sesji wypadnie szczyt,Nowy123 pisze:SP500
http://www.bankfotek.pl/image/1700009
tygodniowy bez zmian negatywne dywerygencje i coraz mniejesz dynamika
http://www.bankfotek.pl/image/1700011
mam taka wizje na SP500 wykonczeniem na PIATEK pod dane![]()
z S na futach 1890 95
do tego dystrybucja i słaba dynamika każe szukać pozycji na szczytach,
może w końcu w usa pojawią się rewelacyjne dane które pozwolą obuć napaleńców na szczytach, przy okazji wykańczając stopowiczów na szczytach wszech-czasów (myślę tu o US30). Taki plan na grubszą zagrywkę, a co z tego wyjdzie zobaczymy

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.