DayTrading: Środa 02.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 03 kwie 2014, 00:00

Wzrost
7
24%
Bez zmian
4
14%
Spadek
18
62%

Liczba głosów: 29

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Środa 02.04.2014

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Nowy123 pisze:
tomek123 pisze:Ja siedze delikatnie na zlocie i sp500 na Buy i jakos sie nie przejmuje mały SL Sp500 na poziomie wejsca i zobaczymy :)

na buy teraz SP500 to na co liczysz na 8 ptk

teraz czeka sie na S juz ustawione zlecenia moze dadza do PIATKU jak nie to trzeb bedzie lapac w biegu

-- Dodano: śr 02-04-2014, 18:57 --

EDEK zaraz ruszy odwrotnosc do USD JPY jak tylko SP500 ruszy mocniej w dol
codziennie od kilku dni walisz esy na topie i codziennie rynek jest coraz wyżej nie sądzisz że robisz z siebie ....... przecież cie ludzie czytają i widzą że od 4 dni albo non stop stop loss albo dokładasz stratne pozycje na demo :mrgreen:
naprawdę jesteś super antywskaźnik podtrzymujesz mnie tylko na duchu że mam racje że hossa nadal trwa :564:

-- Dodano: śr 02-04-2014, 19:04 --
alevius pisze:Nie mogę już. Siedzę w hotelu w Bratysławie (służbowo, znowu) i co chwile wywala mi Wi-Fi. Zostawiam otwartego Edka i idę szamnąć jakieś halusky s ostiepkom :) Musowo trzeba zapić bażantem :) Wzniosę toast za Wasze zdrowie - dziękczynnie za pomoc w ogarnięciu tego całego bajzlu walutowego :)
no to smacznego :564: :D
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

lukpiasek pisze:
codziennie od kilku dni walisz esy na topie i codziennie rynek jest coraz wyżej nie sądzisz że robisz z siebie ....... przecież cie ludzie czytają i widzą że od 4 dni albo non stop stop loss albo dokładasz stratne pozycje na demo :mrgreen:
naprawdę jesteś super antywskaźnik podtrzymujesz mnie tylko na duchu że mam racje że hossa nadal trwa :564:
Z tego co wiem to Ty masz eLki w czarnej dupie i Ty uśredniasz ciągle ;) każda eSka powyzej 1.38 to zarobiona eSka, tyle odemnie, ale zobaczysz jutro co się bedzie działo ;)

edit: myslalem ze chodzi o edka ;)
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 19:14 przez psxor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

lukpiasek pisze:
Nowy123 pisze:
tomek123 pisze:Ja siedze delikatnie na zlocie i sp500 na Buy i jakos sie nie przejmuje mały SL Sp500 na poziomie wejsca i zobaczymy :)

na buy teraz SP500 to na co liczysz na 8 ptk

teraz czeka sie na S juz ustawione zlecenia moze dadza do PIATKU jak nie to trzeb bedzie lapac w biegu

-- Dodano: śr 02-04-2014, 18:57 --

EDEK zaraz ruszy odwrotnosc do USD JPY jak tylko SP500 ruszy mocniej w dol

-- Dodano: śr 02-04-2014, 19:04 --

jestes typowym ignorantem bo to co pisalem o ESAch i kiedy to bylo ii co si stalo korekcina przyszla i ze sie zamykalo czesc itd itp tego juz nie napiszesz jaki to ze pisalem zamkne S te co mialem 1880 85 jak zamkna mi kasowy nad 1873 i poczekam na S przy 1900

bys chodz jedna pozycje podal na ktore by szlo zarobic a nie mamrotal mi pod uchem o demo i innych bzdetach :lol: :lol: :lol: bo to juz zalosne sie robi a nie smieszne

jak co to pakuj chlopie L i sie nie przejmoj co pisze jak przeciez antywskaznik ale choc zeby czesc tego co sie wyrwalo pod korekty ktore sie opisywalem po fakcie jak ty tylko przed sprawdzilo to pogadamy

PS. ja tu nie pisze od wczoraj jak i nie gram od wczoraj bys mi z takimi tekstami wyskakiwal i osadzal nie widzac wczeniejszych mych wypowiedzi i jak sie wychodzilo w S pod korekty ktore sie przewidywalo
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 19:19 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

kółko wzajemnej adoracji to też dobry antywskaźnik - wbijasz na forum mówisz jakie masz pozycje jak cie zjadą to znaczy że po dobrej stronie rynku jesteś bo detal zawsze w 90% traci :D
ale masz racje psxor dałem ciała z tym edkiem bo na 3 pozycje tylko jedna jest na plus - poprostu nie jestem jeszcze taki dobry jak nowy123 grać shorty na rosnącym rynku i jeszcze na tym zarabiać :mrgreen:
chłopak musi być bardzo bogaty że mu rodzice do depa dokładają non stop albo gra na demo :mrgreen:
sorry :pray: nie chcę sie z niego nabijać ale niech się trochę ogarnie :wpale: :mrgreen:

pokaż statsy tej twojej gry pod korekty jak nie to bzykaj demo dalej :mrgreen:

wiem że piszesz tu nie od dziś bo masz chyba najwięcje postów ze wszystkich i nawet na twoją cześć ktoś wiersz napisał pod tytułem "bóg forexu" :564: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 19:22 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Luk przestaje rozumiec twój tok myslenia :D

- Jak mnie cieszy ta odbijające sie miedź , normalnie jakby ktoś ze mnie kajdany zdejmował :D :D mogliby już podejść pod te 316 :563:

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

krinvest pisze:Luk przestaje rozumiec twój tok myslenia :D

- Jak mnie cieszy ta odbijające sie miedź , normalnie jakby ktoś ze mnie kajdany zdejmował :D :D mogliby już podejść pod te 316 :563:
kurde ja grałem kiedyś jak on i chyba ze 3x depo rozwaliłem z takim czymś a on mi wmawia że na tym zarabia i ma ponad 10,000tyś postó ja jak bym zarabiał tak jak on to bym na forum nie siedział ja dopiero próbuje zarobić co widać na moim blogu :mrgreen: :mrgreen: a on zarabia czego nie widać po jego postach :p :509:

cicho s&p spadł od szczytu 3.5pkt pomijając spread 0.8pkt jakby nowy przykozaczył i złapał szczyt szczytów ma okazje mieć pozycje zarobioną na 2.2pkt ciekawe czy zamknie czy bedzie czekał dalej bo zysk zacny jest ale to trzeba być bogiem forexu żeby złapać szczyt szczytów no i ile kasiory na koncie mieć chyba milion :mrgreen: nie mówie że nie jest tylko niech pokaże że dał radę :564:

czemu to robię bo żal mi młodych wejdą zobaczą 10,000tyś postó pomyślą on sie zna i co i po depo ;) niech podaje zawsze wejscie sl i tp to młodzi sami mu koło pióra zrobią trzeba dać im szanse, jak się chcę kreować na KOTA forexu niech to pokaże na swoim depo w czym problem a on chyba nawet swojego "żurnala" nie ma
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 19:40 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

lukpiasek pisze:kółko wzajemnej adoracji to też dobry antywskaźnik - wbijasz na forum mówisz jakie masz pozycje jak cie zjadą to znaczy że po dobrej stronie rynku jesteś bo detal zawsze w 90% traci :D
ale masz racje psxor dałem ciała z tym edkiem bo na 3 pozycje tylko jedna jest na plus - poprostu nie jestem jeszcze taki dobry jak nowy123 grać shorty na rosnącym rynku i jeszcze na tym zarabiać :mrgreen:
chłopak musi być bardzo bogaty że mu rodzice do depa dokładają non stop albo gra na demo :mrgreen:
sorry :pray: nie chcę sie z niego nabijać ale niech się trochę ogarnie :wpale: :mrgreen:

pokaż statsy tej twojej gry pod korekty jak nie to bzykaj demo dalej :mrgreen:
ty dalej czekasz na 1,40 na edku ale jak sie pisalo o S pod FED zaklinales jak najety i ja i zabka pisalismy ze 1 40 nie bedzie i dalej zaklinasz....

wszystko jest do zweryfikowania w starcyh postach wiec ogarni sie bo mi szkoda czasu juz na ciebie

pisalem koledze wyżej teraz L to troche za wysoko i co sie dzieje na SP500 a ty naganiaj na L jak na EDKU to mialo miejsce i usredniaj -

dla czego pisalem mu tak bo potencjał zarobku i mozliwej cofki do ryzyka jaki jest teraz na SP500 wyskakujesz mi teraz z takimi tekstami po co chłopak ma teraz brac tak wysoko L i na SL go wybic

na DAX przy ilu o L pisalem i pokazywalem analize ze 9600 9630 do testu i tam zamykam.... wiec zaklinaj dalej na edku 1,40 i ignor z mojeje strony bo nie chce bym meczyl mi oko gdy cos w moim kierunku bedziesz pisal wraz z bzdetami o demo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

-- Dodano: śr 02-04-2014, 19:39 --
lukpiasek pisze:
krinvest pisze:Luk przestaje rozumiec twój tok myslenia :D

kurde ja grałem kiedyś jak on i chyba ze 3x depo rozwaliłem z takim czymś a on mi wmawia że na tym zarabia i ma ponad 10,000tyś postó ja jak bym zarabiał tak jak on to bym na forum nie siedział ja dopiero próbuje zarobić co widać na moim blogu :mrgreen: :mrgreen: a on zarabia czego nie widać po jego postach :p :509:

cicho s&p spadł od szczytu 3.5pkt pomijając spread 0.8pkt jakby nowy przykozaczył i złapał szczyt szczytów ma okazje mieć pozycje zarobioną na 2.2pkt ciekawe czy zamknie czy bedzie czekał dalej bo zysk zacny jest ale to trzeba być bogiem forexu żeby złapać szczyt szczytów no i ile kasiory na koncie mieć chyba milion :mrgreen: nie mówie że nie jest tylko niech pokaże że dał radę :564:
ja CI nic nie musz udowadniac juz temat przerabialem z jednym takim a t oze sie zajmuje pozycje i jest czas na napisanie i wklenie analiz coz jak nie potrfisz tego, to juz twoj problem a teraz belkocz dalej :lol: :lol: :lol:

PS gdzie ty masz dzieciaku spread 0,8 ptk moze u ciebie

-- Dodano: śr 02-04-2014, 19:42 --

a teraz koeldze co pisalem by nie bral L na tych wyskosciach na SP500 powiedz kilka cieplych slow miszczu edka 1,40
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 19:44 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

lukpiasek pisze:uwaga na złoto może być powrót do minimów ostatnich jeśli byczki tego nie zatrzymają to jutro pogłębienie spadków realne , jeśli uda im się obronić ten wyskok z południa to jutro jeszcze może być próba ataku na 1300 i ciut więcej istotne bedzię zamknięcie dzisiejszej świeczki daily (ja osobiście nie wiem czy nie wyjdę z niektórych shortów gdyby byki utrzymały poziom)

Gold - długie mącenie - wydłużyliśmy 5 falę....????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Tony S.
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tony S. »

lukpiasek :

przestań wreszcie skomlić i zaśmiecać forum
czytam te Twoje utyskiwania od kilku dni i zbiera już na :563: :563: :563:
masz wielkie żale, że pozycje nie zarobiły bo grasz pod prąd - napij sie wódki albo idź do starej sie wyżalić
i nie obszczekuj tu ludzi !!
...Liczy się tylko TU i TERAZ... nie mów mi jutro, że była okazja !!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

lukpiasek

to ze tobie nikt nie doradził bys nie czekal na 1, 40 i nie gral pod prad przed FEDEM to juz nie moj problem ja chcilem dobrze doradzic tak jak namawialem by pod FED S zberac a ty zklinales dalej o 1,40

to juz ostani post w twoim kierunku bo lecisz do ignorow

Zablokowany