lukpiasek pisze:kółko wzajemnej adoracji to też dobry antywskaźnik - wbijasz na forum mówisz jakie masz pozycje jak cie zjadą to znaczy że po dobrej stronie rynku jesteś bo detal zawsze w 90% traci
ale masz racje psxor dałem ciała z tym edkiem bo na 3 pozycje tylko jedna jest na plus - poprostu nie jestem jeszcze taki dobry jak nowy123 grać shorty na rosnącym rynku i jeszcze na tym zarabiać
chłopak musi być bardzo bogaty że mu rodzice do depa dokładają non stop albo gra na demo
sorry

nie chcę sie z niego nabijać ale niech się trochę ogarnie
pokaż statsy tej twojej gry pod korekty jak nie to bzykaj demo dalej

ty dalej czekasz na 1,40 na edku ale jak sie pisalo o S pod FED zaklinales jak najety i ja i zabka pisalismy ze 1 40 nie bedzie i dalej zaklinasz....
wszystko jest do zweryfikowania w starcyh postach wiec ogarni sie bo mi szkoda czasu juz na ciebie
pisalem koledze wyżej teraz L to troche za wysoko i co sie dzieje na SP500 a ty naganiaj na L jak na EDKU to mialo miejsce i usredniaj -
dla czego pisalem mu tak bo potencjał zarobku i mozliwej cofki do ryzyka jaki jest teraz na SP500 wyskakujesz mi teraz z takimi tekstami po co chłopak ma teraz brac tak wysoko L i na SL go wybic
na DAX przy ilu o L pisalem i pokazywalem analize ze 9600 9630 do testu i tam zamykam.... wiec zaklinaj dalej na edku 1,40 i ignor z mojeje strony bo nie chce bym meczyl mi oko gdy cos w moim kierunku bedziesz pisal wraz z bzdetami o demo
-- Dodano: śr 02-04-2014, 19:39 --
lukpiasek pisze:krinvest pisze:Luk przestaje rozumiec twój tok myslenia
- Jak mnie cieszy ta odbijające sie miedź , normalnie jakby ktoś ze mnie kajdany zdejmował

mogliby już podejść pod te 316

kurde ja grałem kiedyś jak on i chyba ze 3x depo rozwaliłem z takim czymś a on mi wmawia że na tym zarabia i ma ponad 10,000tyś postó ja jak bym zarabiał tak jak on to bym na forum nie siedział ja dopiero próbuje zarobić co widać na moim blogu

a on zarabia czego nie widać po jego postach
cicho s&p spadł od szczytu 3.5pkt pomijając spread 0.8pkt jakby nowy przykozaczył i złapał szczyt szczytów ma okazje mieć pozycje zarobioną na 2.2pkt ciekawe czy zamknie czy bedzie czekał dalej bo zysk zacny jest ale to trzeba być bogiem forexu żeby złapać szczyt szczytów no i ile kasiory na koncie mieć chyba milion

nie mówie że nie jest tylko niech pokaże że dał radę

ja CI nic nie musz udowadniac juz temat przerabialem z jednym takim a t oze sie zajmuje pozycje i jest czas na napisanie i wklenie analiz coz jak nie potrfisz tego, to juz twoj problem a teraz belkocz dalej
PS gdzie ty masz dzieciaku spread 0,8 ptk moze u ciebie
-- Dodano: śr 02-04-2014, 19:42 --
a teraz koeldze co pisalem by nie bral L na tych wyskosciach na SP500 powiedz kilka cieplych slow miszczu edka 1,40