chyba nie, bo za chwileczkę już za momencik...harymilloki pisze:Zauważyłem że kolegom w S na EDKU nerwy puszczają

chyba nie, bo za chwileczkę już za momencik...harymilloki pisze:Zauważyłem że kolegom w S na EDKU nerwy puszczają
szczęście początkującego+syndrom boga+zbieg okoliczności=przejście w niedługim czasie na cmentarz depolukpiasek pisze:atlanticos pisze:a ja jak czytam o 450% w miesiąc i widzę transakcję puszczoną 0.1 lota to tylko uśmiecham się z politowaniem... przecież robiąc tyle i zaczynając od 100 zł mamy po 4 miesiącach ponad 25 tys zł i po kolejnym miesiącu 100tys... więc o czym ta dyskusja to ja nie wiem... pokaż mi lukpiasek 3 ostatnie miesiące że robisz przynajmniej 20% i zdobędziesz mój szacunek i myślę że większości na forum bo wiem ile mnie kosztowało pracy, czasu i nauki żeby na taki poziom przede wszystkim stabilizacji wyników wejść... I każdy kto robi regularnie 20% powie Ci to samo... Pamiętaj że możesz zrobić nawet 5000% a potem wystarczy że stracisz tylko 100%... i nie traktuj tego jako atak, a raczej stwierdzenie faktu...
żabka ja dopiero na poczatku marca zacząłem jak ci pokazać staty z 4miechów ?mam je spreparować
już to kilkukrotnie pisałem - największym problemem nowych ludzi na FX jest uleganie złudzeniu kreowanym przez brokerów że można na tym rynku zrobić fortunę z niczego... im mniej masz kasy na start tym łatwiej ją stracisz - zwłaszcza w takim miejscu w jakim jesteś, gdzie masz zwrot 500% - zaczyna się brawura, kończy się rozsądek i następuje stop outlukpiasek pisze:jak będę miał wiekszy hajs to też mi wystarczy 20% a może i 10% póki co robie kapitał (próbuje) no i najważniejsze ja nadal się uczę więc nie oczekujcie nie wiem czego pewnie wielu z Was jest dużo lepszych więc będę miał sie od kogo uczyć
każdy musi przez to przejść żeby zrozumieć i odczuć na własnej skórze, że tak łatwo nie jestzeuss pisze:szczęście początkującego+syndrom boga+zbieg okoliczności=przejście w niedługim czasie na cmentarz depolukpiasek pisze:atlanticos pisze:a ja jak czytam o 450% w miesiąc i widzę transakcję puszczoną 0.1 lota to tylko uśmiecham się z politowaniem... przecież robiąc tyle i zaczynając od 100 zł mamy po 4 miesiącach ponad 25 tys zł i po kolejnym miesiącu 100tys... więc o czym ta dyskusja to ja nie wiem... pokaż mi lukpiasek 3 ostatnie miesiące że robisz przynajmniej 20% i zdobędziesz mój szacunek i myślę że większości na forum bo wiem ile mnie kosztowało pracy, czasu i nauki żeby na taki poziom przede wszystkim stabilizacji wyników wejść... I każdy kto robi regularnie 20% powie Ci to samo... Pamiętaj że możesz zrobić nawet 5000% a potem wystarczy że stracisz tylko 100%... i nie traktuj tego jako atak, a raczej stwierdzenie faktu...
żabka ja dopiero na poczatku marca zacząłem jak ci pokazać staty z 4miechów ?mam je spreparować
też miałem w swojej karierze taki moment, że trzymałem pana boga za nogi
Ciapul pisze:wg DB na koniec 2015 : e/u - 1,10, g/u - 1,38
mają rozmachCiapul pisze:wg DB na koniec 2015 : e/u - 1,10, g/u - 1,38
Prognostycy...Ciapul pisze:wg DB na koniec 2015 : e/u - 1,10, g/u - 1,38