DayTrading: Wtorek 01.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 kwie 2014, 00:00

Wzrost
15
52%
Bez zmian
2
7%
Spadek
12
41%

Liczba głosów: 29

4ex
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Wtorek 01.04.2014

Nieprzeczytany post autor: 4ex »

przecierz to nie ważne czym się obraca, może być nawet kapusta kiszona, kwestia skali, kontraktów, układów,
wymyślić se własne TFI to byle gimbus może, ale aby to zarobiło to trzeba przyciągnąć ludzi z dukatami, a to już jest sztuka.

Lukpiasek widzę dużo piszesz, udzielasz się, ale jakoś po Twoich wróżbach kasy nie widać,
w sumie to tak to ja też umię, gadać że mam górke i choćby przez 5 lat szło w dół to ja dalej mam górke i po 10 latach jak zawróci to napiszę że miałem racje, poszło w góre, hehe, a że milion ludzi po drodze wycięło to drobiazg :)
a obserwuję forum i skorzystałem z rad paru osób z tego forum i jestem very happy and dont worry z tego powodu :)
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2014, 19:16 przez 4ex, łącznie zmieniany 1 raz.

tomek123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tomek123 »

Czy można gdzieś sprawdzic jaki jest obrot na SP500 ilość lotów otwartych pozycji lub na walutach ?

Stragan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Stragan »

4ex pisze:przecierz to nie ważne czym się obraca, może być nawet kapusta kiszona, kwestia skali, kontraktów, układów,
wymyślić se własne TFI to byle gimbus może, ale aby to zarobiło to trzeba przyciągnąć ludzi z dukatami, a to już jest sztuka.
święte słowa

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

4ex pisze:przecierz to nie ważne czym się obraca, może być nawet kapusta kiszona, kwestia skali, kontraktów, układów,
sztuka ? wystarczy że masz wyniki i ludzie walą drzwiami i oknami problem to wysoki koszt ruszenia no chyba żeby zaczynać od jakiegoś fiz małego i podpiąć się pod jakąś markę ale to zdzierają strasznie za miejsce na półce ale spoko są takie w PL
4ex pisze:Lukpiasek widzę dużo piszesz, udzielasz się, ale jakoś po Twoich wróżbach kasy nie widać,
bo to nie ty ją masz widzieć tylko ja :mrgreen: na tą chwilę mam około 500% depozytu od chyba 10marca tyle tylko że jeszcze w otwartych pozycjach więc wynik może być lepszy ;) albo gorszy :p
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2014, 19:28 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Pztrząc na wskażniki: STOCH, MACD, RSI na GOLDZIE w interwale H10 to mam wrażenie że jak pierdzielnie do góry w najbliższych dniach to aż nas z kapci powyrywa :)

https://www.tradingview.com/x/rSQ9vT45/
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

tomek123 pisze:Czy można gdzieś sprawdzic jaki jest obrot na SP500 ilość lotów otwartych pozycji lub na walutach ?
tak można sprawdzić, biorąc pod uwagę kontrakty futers danego waloru :idea:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

Pewnie, że tak ,100% racji. są monety obiegowe PLN i są kolekcjonerskie , wiec jak są obiegowe kryptowaluty to nikt mi nie zabroni wypuścić 10000sztuk kolekcjonerskich cyfrowych monet które są oparte oparte o coś.
Jeżeli będzie to wymagało udzielenia gwarancji na odkupienie to zwyczajnie ją wystawie , zgram na pendrive razem z cyfrowym portfelem zapakuje w eleganckie pudełko z czegoś co ochroni moj dysk nawet przed atakiem kosmitów i tyle. :d

4ex
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: 4ex »

lukpiasek pisze:
sztuka ? wystarczy że masz wyniki i ludzie walą drzwiami i oknami problem to wysoki koszt ruszenia no chyba żeby zaczynać od jakiegoś fiz małego i podpiąć się pod jakąś markę ale to zdzierają strasznie za miejsce na półce ale spoko są takie w PL
ale aby mieć wyniki to trza ludków z dutkami,
bez tego ludki nie będą walić drzwiami i oknami z dutkami ;)
taka bolesna prawda

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

4ex pisze:
lukpiasek pisze:
ale aby mieć wyniki to trza ludków z dutkami,
bez tego ludki nie będą walić drzwiami i oknami z dutkami ;)
taka bolesna prawda
bzdudry pleciesz :mrgreen: żeby mieć wyniki można zacząć własnymi środkami zrobić wyniki i kasa sama bedzie płynąć to tak w teorii :d
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

tomek123
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tomek123 »

Niemaszek i gdzie to można sprawdzić, złoto faktycznie jak dla mnie korekta i potem góra ale to jeszcze bedzie czas i okazja

Zablokowany